17 Ιανουαρίου 2019

Επίθεση με υπονοούμενα Καμμένου κατά Κοτζιά

Σφοδρή επίθεση με υπονοούμενα εξαπολύει μέσω twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στον τέως υπουργό Εξωτερικών. Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος κάνει και λογοπαίγνιο με την ονομασία της Κίνησης (ΠΡΑΤΤΩ) στην οποία επικεφαλής είναι ο Νίκος Κοτζιάς.
 
«ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ....Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», έγραψε στο Twitter ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αφήνοντας υπονοούμενα για χρηματισμό.

ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ....Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό

55 people are talking about this

Αλήθεια, κανένας εισαγγελέας τα ακούει αυτά;

Της ανάρτησης Καμμενου, είχε προηγηθεί αναφορά του προέδρου της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» κ. Κοτζιά στην Πολιτική Γραμματεία ότι «η ηγεσία των ΑΝΕΛ ήταν ένας εν δυνάμει, και για ένα μέρος των απαιτήσεων της αντιμνημονιακής μάχης, σύμμαχος στη Σωτηρία, ήταν όμως ξένη ως προς μια κυβέρνηση αριστεράς. Δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο διάστημα της διακυβέρνησης υπό τον Αλέξη Τσίπρα έβγαζε το λαϊκό κοινωνικό στοιχείο της, στο δεύτερο όλο και περισσότερο έβγαζε έναν δεξιό λόγο που μετασχηματιζόταν σε ακροδεξιό. Λόγο στον οποίο προστέθηκε, επιπλέον, η σύγχυση στην οποία περιήλθε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά τις αρχές του 2017. Σε αυτά τα πλαίσια, η συνεργασία μαζί του ήταν αδύνατο να προχωρήσει».

Ο αντιπροεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στος βαρύτατους υπαινιγούς Καμμένου κατά Κοτζιά, έγραψε στο Twitter:
Άδωνις Γεωργιάδης‏ @AdonisGeorgiadi
Αναρωτιέμαι, εμάς με τις καταθέσεις τριών (δύο πλέον) μαρτύρων υπό προστασία, μας έψαξαν και μας ψάχνουν 1 χρόνο τώρα, τον Νίκο Κοτζιά που το κατηγορεί ευθέως και επωνύμως ένας πρώην Υπουργός για χρηματισμό;...


(upd) Δυο μέρες μετα (19.1.2019): 

Νέοι υπαινιγμοί Καμμένου κατά Κοτζιά 

Σε νέους βαρείς υπαινιγμούς κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά προχώρησε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος. 

«ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό», έγραψε ο κ. Καμμένος στον προσωπικό του λογαριασμό.

ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ :ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως «διαπράττει προδοσία» η «διαπράττει έγκλημα» δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό
152 people are talking about this

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το "ΠΡΑΤΤΩ" ανακοίνωσε την προσφυγή του στη Δικαιοσύνη «ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του». Στην ανακοίνωση αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι «η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο "Εθνικός ψεύτης" και ένας κοινός συκοφάντης».

Και ας μην ξεχνάμε ότι οι δυο αυτοί κύριοι ήταν κατείχαν μέχρι πρόσφατα δυο από τις πιο βασικές και κρίσιμες θέσεις στην ελληνική κυβέρνηση.

Πηγές: Με στοιχεία από kathimerini.gr, twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου