26 Απριλίου 2020

Χυδαιότητες στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ κατά Κυρ. Μητσοτάκη, Σ. Τσιόδρα και Ν. Χαρδαλιά

Χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Γρηγόρης προς την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, αλλά και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.
Να λάβει θέση ο Αλέξης Τσίπρας για τις χυδαιότητες στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ζητά η ΝΔ. 
Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εαυτόν ο Ηλίας Γρηγόρης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις χυδαίες αναρτήσεις του. 


Συγκεκριμένα, ο  Ηλίας Γρηγόρης σε αναρτήσεις του στο Facebook τις τελευταίες ώρες, σχολίασε την κινητή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις και προσβάλλοντας δημόσια την προσπάθεια στελεχών της κυβέρνησης ενάντια στην εξάπλωση του νέου κορωνοϊού. 

Απαντώντας στις επικρίσεις η δημοφιλής τραγουδίστρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η Αγάπη η πιο σπουδαία λέξη στην εποχή μας!!! Όσο για το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν “κατάλαβαν” ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς...». Και προσθέτει: «Η μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα, συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλιασαν από τα μπαλκόνια, τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας ...με τραγούδια και δάκρυα χιαστή».
Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε και στον Άδωνι Γεωργιάδη, χρησιμοποιώντας απολύτως ακατάλληλη γλώσσα με αφορμή την υπόθεση των voucher:


Επιπλέον, σε άλλη ανάρτησή του, αναφέρθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά. Περιγράφει μάλιστα ως «μπουζούριασμα» την απόφαση για τον περιορισμό της κυκλοφορίας προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού. 


Τέλος, σε μία από τις αναρτήσεις του, αναφέρεται και στους δημοσιογράφους, στους οποίους επιτίθεται επίσης με άκρως προσβλητικές εκφράσεις:


ΝΔ: Να λάβει θέση ο Αλέξης Τσίπρας για τις χυδαιότητες 

Να λάβει θέση ο Αλέξης Τσίπρας για τις χυδαιότητες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Γρηγόρη, ζητεί η Νέα Δημοκρατία. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατά του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ. Τσιόδρας και ο Ν. Χαρδαλιάς».

Καλεί μάλιστα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης «να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιτκή ζωή το κλίμα της "πάνω και κάτω πλατείας"», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 


Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλίας Γρηγόρης

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εαυτόν ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Γρηγόρης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις χυδαίες αναρτήσεις του στο Facebook 
Ειδικότερα, μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα thebest.gr, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας ζήτησε την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας, ενώ χαρακτήρισε παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook.
»Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις.
»Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και δεν έχω απαίτηση να αναλαμβάνει τις ευθύνες μου ο κομματικός μου χώρος, τον οποίο σέβομαι και υπηρετώ τόσα χρόνια.
»Γι’αυτό ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας, αίτημα που έγινε αποδεκτό».


Πηγές: kathimerini.gr , ΑΠΕ-ΜΠΕ , in.gr

Σχετική ανάρτηση: Συναυλία εν κινήσει από την Αλκηστη Πρωτοψάλτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου