19 Αυγούστου 2020

Τα Ωραία της Ημέρας 19.8.2020

«Μάγεψαν» το Ναύπλιο τα φλαμίνγκο που εμφανίστηκαν σε υδροβιότοπο. 
Χιόνισε... σοκολάτα στην πόλη Ολτεν της Ελβετίας. 
Ντόναλντ Τραμπ: Εάν μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε αυτοπροσώπως, μπορείτε να ψηφίσετε αυτοπροσώπως! 

Τα φλαμίνγκο στο Ναύπλιο

Περισσότερα από 50 φλαμίνγκο εμφανίστηκαν πρόσφατα στην Αργολίδα, δημιουργώντας απίστευτες εικόνες μοναδικής ομορφιάς.
Η φθινοπωρινή μετανάστευση των πτηνών είναι σε εξέλιξη και οι μετακινήσεις πλέον είναι καθημερινές. 
Τα πανέμορφα πτηνά ουσιαστικά έκαναν μία «στάση» στη φθινοπωρινή μετανάστευσή τους στον υδροβιότοπο Ναυπλίου-Νέας Κίου, πριν συνεχίσουν το μακρύ ταξίδι τους. 
Πηγή: naftemporiki.gr 

Χιόνισε... σοκολάτα σε πόλη της Ελβετίας 

Ενα διαφορετικό είδος «χιονιού» αντίκρισαν οι κάτοικοι της πόλης Ολτεν στην Ελβετία, οι οποίοι «βρέθηκαν» ξαφνικά αντιμέτωποι με φανταστικές εικόνες. Συγκεκριμένα, είδαν την πόλη να έχει καλυφθεί από νιφάδες σοκολάτας. Αιτία ήταν μια δυσλειτουργία στο εργοστάσιο σοκολάτας Lindt & Sprüngli.
Οπως τόνισε και η εταιρεία υπήρξε ένα ελάττωμα στον εξαερισμό ψύξης σε μια σειρά από μηχανές όπου φυλάσσεται σκόνη κακάου και σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους, οι νιφάδες εξαπλώθηκαν σε όλη την περιοχή γύρω από το εργοστάσιο.
Σύμφωνα με τη Lindt & Sprüngli το σύστημα εξαερισμού έχει πλέον επισκευαστεί και η παραγωγή μπόρεσε να συνεχιστεί κανονικά. Παράλληλα, η εταιρεία πρόσφερε δωρεάν πλύσιμο σε όσα αυτοκίνητα «καλύφθηκαν» από αυτό το ξεχώριστο χιόνι.
Πηγή: kathimerini.gr 

Ο Τραμπ κατά της επιστολικής ψήφου 

Νέα επίθεση κατά της επιστολικής ψήφου ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. 
«Εάν μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε αυτοπροσώπως, μπορείτε να ψηφίσετε αυτοπροσώπως!», έγραψε σήμερα σε μήνυμά του στο Twitter.
Donald J. Trump @realDonaldTrump
IF YOU CAN PROTEST IN PERSON, YOU CAN VOTE IN PERSON!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται πως αναφέρεται στις μαζικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα κατά της φυλετικής αδικίας και της αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, παρά τους υγειονομικούς κινδύνους λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού. 
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, twitter .com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου