4 Μαΐου 2023

Ζουράρις: «Το πρόγραμμα (του ΣΥΡΙΖΑ) να το ζητήσετε από τις καφετζούδες»!

«Το πρόγραμμα (του ΣΥΡΙΖΑ) να το ζητήσετε από τις καφετζούδες», δήλωσε στη διάρκεια τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων ο Κώστας Ζουράρις, ενώ αποκάλεσε κ@λ@παιδα τους φοιτητές των ιδιωτικών πανεπιστημίων, δηλώσεις που προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΝΔ και όχι μόνον. 

Συγκεκριμένα, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, μιλώντας κάποια στιγμή για τις προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ασκώντας ταυτόχρονα κριτική στη διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε: «Το μεγάλο σκάνδαλο επί τετραετίας Μητσοτάκη είναι οι απευθείας αναθέσεις, που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε χώρα-μπανανία. Αυτό είναι το μεγάλο σκάνδαλο για τα δικά μας παιδιά, μετέτρεψαν τη χώρα σε Cosa Nostra».

Στη συνέχεια σε διευκρινιστική ερώτηση που του έθεσε η δημοσιογράφος για το πρόγραμμα του κόμματός του, απάντησε ως εξής: «Το πρόγραμμα θα το μάθετε από τις καφετζούδες και τις χαρτορίχτρες»…

Στη συνέχεια, ο κ. Ζουράρις δεν δίστασε να αποκαλέσει κ@λ@παιδα «τα πλουσιόπαιδα» που πηγαίνουν σε ιδιωτικά πανεπιστήμια: «Πρέπει επίσης να καταργήσουμε την ελάχιστη βάση εισαγωγής, αυτό το τερατούργημα της Κεραμέως, που έστειλε τα παιδιά στα ιδιωτικά εμποροχρηματιστήρια, τα πλουσιόπαιδα, τα κ@λ@παιδα, αυτά που έχουν λεφτά», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ, Ιάσονα Φωτήλα.

«Μην προσβάλλετε την ελληνική κοινωνία, είστε και δάσκαλος. Είναι ελεεινό αυτό που είπατε και σας καλώ να το πάρετε πίσω», παρατήρησε σε υψηλούς τόνους ο κ. Φωτήλας. «Φωτήλα, εσένα θα πάρω πίσω», του απάντησε ο Κώστας Ζουράρις, ολοκληρώνοντας το… παραλήρημα.


Αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Ζουράρις, σε μια κρίση ειλικρίνειας, αποκάλυψε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον AΝΤ1, όλα αυτά που πιστεύουν, αυτά που προσπαθούν να κρύψουν, αυτά που σκέφτονται και δεν λένε οι συνάδελφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

Και προσέθεσε: «Ερωτώμενος για το πρόγραμμα του κόμματός του, απάντησε: ‘Το πρόγραμμα να το ζητήσετε από τις καφετζούδες’. Ενώ σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του αποκάλεσε ‘κωλόπαιδα’ τους φοιτητές ιδιωτικών πανεπιστημίων».

Όπως τονίζει η Πειραιώς, «ο κ. Ζουράρις, πέρα από την πραγματικότητα, που όλοι έχουμε καταλάβει σχετικά με το ‘μη πρόγραμμα’ του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε όλη την τοξικότητα και το διχαστικό δηλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ με τον πιο κυνικό, χυδαίο, μέχρι και υβριστικό τρόπο».

Πηγή: Στοιχεία από in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου