10 Μαΐου 2023

Το Debate των πολιτικών αρχηγών σε Σκίτσα

Απόψε στις 21:00 το debate των πολιτικών αρχηγών στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα τοποθετηθούν σε 6 θεματικές ενότητες. Εδώ σε κάποια σκίτσα: 

Επάνω αριστερά στο σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή, ο Αλέξης Τσίπρας καθυστερεί στο "μακιγιάζ", πρέπει στο ντιμπέιτ να μοιάζει με τον Ανδρέα! 

Στο σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην Καθημερινή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώνει του πέντε πολιτικούς αρχηγούς ότι, μετά τη συνάντησή του με Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, τους νοιώθει σαν αδέλφια του!

Οι θεματικές ενότητες στις οποίες τοποθετούνται οι πολιτικοί αρχηγοί είναι οι εξής: 1. Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση, 2. Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα, 3. Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια, 4. Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος, 5. Περιβάλλον και Ενέργεια και 6. Νέα Γενιά.

Ντιμπέιτ: Εξι ατομικά αγωνίσματα σε σούπα! Σκίτσο του Βαγγέλη Χερουβείμ στην Αυγή:

Συντονιστής της τηλεμαχίας ο Γιώργος Κουβαράς, ενώ στις ερωτήσεις (από έξι τηλεοπτικούς σταθμούς) οι δημοσιογράφοι: Γιώργος Παπαδάκης, Παναγιώτης Στάθης, Ράνια Τζίμα, Μάρα Ζαχαρέα, Αντώνης Σρόιτερ και Σία Κοσιώνη.

Ποδοσφαιροποιηση του Ντιμπέιτ. Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην Καθημερινή: 

Και ένας δημοσιογράφος που τα λέει "έξω από τα δόντια"! Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου στον Ελεύθερο Τύπο:

Παρακολουθώντας (από τους ουρανούς) το ντιμπέιτ οι Ανδρέας Παπανδρέου και Κωνσταντίνος Καραμανλής, σπάσανε την τηλεόραση! Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή: 

Όσο για το ντιμπέιτ μεταξύ Μητσοτάκη και Τσίπρα, ίσως με τον επόμενο αρχηγό! Σκίτσο του Βαγγέλη Χερουβείμ στην Αυγή:

Το ντιμπέιτ τελείωσε, αλλά για τους αναποφάσιστους λειτουργούν και εντατικά μαθήματα κατ' οίκον! Σκίτσο του ΚΥΡ στο i-kyr.gr: 

Και μετά το ντιμπέιτ, αξίζει στους 6 πολιτικούς αρχηγούς ένα "μνημείο" στον περίβολο της ΕΡΤ! Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην Καθημερινή: 

Σχετική ανάρτηση: Οι Γελοιογραφίες της Ημέρας 7.5.2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου