1 Ιανουαρίου 2013

Στιγμιότυπα του 2012 στον κόσμο, από το Reuters

Κάποια από τα καλύτερα στιγμιότυπα του 2012 στον κόσμο, όπως αποτυπώθηκαν από τους φωτογράφους του Reuters και περιλαμβάνονται στις εικόνες της χρονιάς: 

Αριστερά: Πολίτες του Νοτίου Σουδάν, εσωτερικοί μετανάστες στο Πίμπορ περιμένουν να λάβουν τρόφιμα. Περισσότεροι από 60.000 είναι οι εσωτερικοί μετανάστες στο Νότιο Σουδάν. 

Μαχητής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού προσπαθεί να βρει καταφύγιο στη διάρκεια συγκρούσεων με τον συριακό στρατό σε γειτονιά της πόλης Χαλέπι. 

Εργαζόμενος σε ζωολογικό κήπο της Βιέννης κοιτά μέσα στο στόμα θαλάσσιου λιονταριού. 

Φωτογράφος προσπαθεί να αποφύγει καπνογόνο στη διάρκεια διαδήλωσης κατά της λιτότητας στην Σεβίλλη της Ισπανίας, στις 29 Οκτωβρίου. 

Ένας άνδρας κουβαλά στα χέρια του μια τραυματισμένη γυναίκα μετά από έκρηξη σε συνοικία της Βηρυτού στις 19 Οκτωβρίου. Στην επίθεση σκοτώθηκαν τουλάχιστον δύο άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 15. 

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο παρακολουθούν τον τελικό του Champions League Τσέλσι-Μπάγερν Μονάχου στη διάρκεια της Συνόδου της G8 στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

_____________________
Πηγή (όπου παρουσιάζονται και άλλες εικόνες):http://news.in.gr/world/article/?aid=1231227637

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου