7 Ιανουαρίου 2013

Περίεργα: Στα καταστήματα η πρώτη ουρά για… ανθρώπους

Μια από τις πιο άχρηστες εφευρέσεις, από εκείνες που κατασκευάζονται με ταχύτητα φωτός σε χώρες της Ασίας, είναι και η ψεύτικη ανθρώπινη ...ουρά, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στα "Νέα". Πρόκειται για ένα εξάρτημα υψηλής τεχνολογία που "εξωτερικεύει", όπως και στα σκυλιά, τα συναισθήματα του ατόμου που τη φοράει. Πρόσφατα ξεκίνησαν και οι πωλήσεις της.

Η ψεύτικη ουρά περιλαμβάνει μία ζώνη με αισθητήρες και το γούνινο τελείωμα (ουρά). Οι αισθητήρες συμβαδίζουν με τους σφυγμούς του ανθρώπου που τη φοράει και αναλόγως κουνιέται, ακριβώς όπως γίνεται και στα σκυλιά. Όταν δηλαδή κάποιος είναι χαρούμενος και αυξάνουν οι παλμοί του, η ουρά κουνιέται πιο γρήγορα.

Ο εφευρέτης της ανθρώπινης ουράς Σότα Ισιβατάρι, εκτιμά πως η ουρά, που ονομάζεται "Tailly", θα κάνει ιδιαίτερη εμπορική επιτυχία και ελπίζει πως σύντομα θα αρχίσει να πωλείται εκτός από την Ιαπωνία και στην Βρετανία.

Ο ίδιος δηλώνει πως η ουρά είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε συνεσταλμένα άτομα, καθώς μπορεί να τη φορέσουν σε ραντεβού και να δείχνει τα συναισθήματά τους χωρίς να πρέπει να τα εκφράσουν με λόγια. Μάλιστα προτείνει στο ραντεβού να τη φορούν και οι δύο ώστε να συγκρίνουν και την "έκταση" της χαρά τους. Τρελαθήκαμε τελείως!

Δείτε το βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gRZHoegjssA

Πηγή: www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου