30 Δεκεμβρίου 2018

Η φωτογραφία της Ακρόπολης με τα 1,2 εκατ. like στο Instagram

Μία φωτογραφία του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, την οποία δημοσίευσε το National Geographic στο Instagram, έχει αποσπάσει περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια likes.

Ο φωτογραφικός φακός «αιχμαλώτισε» την υπέροχη στιγμή που η τελευταία πανσέληνος του 2018 βρίσκεται πάνω από τον Παρθενώνα και τα Προπύλαια, φωτίζοντας το μνημείο της Ακρόπολης.

Η φωτογραφία ανήκει στον 37χρονο Ισραηλινό φωτορεπόρτερ Muhammed Muheisen, στον οποίο έχουν απονεμηθεί δύο βραβεία Πούλιτζερ.

natgeo Έχει επαληθευτεί



Αρέσει σε 1,207,339

natgeo Photo by Muhammed Muheisen @mmuheisen | The last full moon of 2018 rises above Propylaea, the monumental gate of the ancient Acropolis hill, next to the 2500 BC Parthenon temple in Athens, Greece. For more photos and videos from different parts of the world, follow me @mmuheisen and @mmuheisenpublic#muhammedmuheisen #Greece #fullmoon


Αξίζει, να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ανάρτηση του National Geographic στο Instagram με την Πανσέληνο στην Ακρόπολη είναι ανάμεσα σε αυτές που έχουν συλλέξει τα περισσότερα like σε αυτόν τον λογαριασμό, γεγονός που την κάνει μία από τις πιο «δημοφιλείς» φωτογραφίες. 

Πηγές: kathimerini.gr, Instagram

1 σχόλιο:

  1. Ο Muhammed Muheisen, έκανε σήμερα δώρο στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, την φωτογραφία με την τελευταία πανσέληνο του 2018 στην Ακρόπολη. «Ένα υπέροχο δώρο από τον βραβευμένο με δυο Pulitzer φωτογράφο @mmuheisen . Είναι η τελευταία πανσέληνος του 2018. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 22 Δεκεμβρίου από μια ταράτσα στον Ταύρο» έγραψε στον λογαριασμό του στο Ιnstagram o κ. Μητσοτάκης ανεβάζοντας και φωτογραφίες από την συνάντησή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή