6 Δεκεμβρίου 2018

Η Κόντρα Πολάκη-Πουλή και η παρέμβαση της ΝΔ

«Στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα. Αυτός τον επέλεξε για υπουργό του, αυτός τον καλύπτει, αυτός κάνει ακόμη και διακοπές μαζί του. Όσο ο κ. Τσίπρας ανέχεται τη χυδαιότητά του κ. Πολάκη, τόσο αυτή θα χαρακτηρίζει και τον ίδιο» αναφέρει η ΝΔ σε σημερινή ανακοίνωσή της, που περιλαμβάνει και μια επεξεργασμένη φωτογραφία στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας κοιτάζοντας στον καθρέφτη, βλέπει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. 

Αφορμή για την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ήταν χθεσινή ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στο λογαριασμό του στο Facebook με την οποία επιτίθεται στον πρόεδρο των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, για το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ. 

Συγκεκριμένα ο Π. Πολάκης γράφει:
«Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός .Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια . Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πιςω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια . Αιντε τσογλανι ,επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου )» 


Απαντώντας χθες στον Π. Πολάκη, ο Σταμάτης Πουλής σε αναρτησή του στο twitter αναφέρει:
Σταμάτης Πουλής‏ @stamatispoulis«Πολάκη ξύδι! Είσαι σε πανικό,λογικό γιατί είναι πολλά τα σκάνδαλά σου! Είσαι για μία τηλεοπτική αντιπαράθεση; Μην κρύβεσαι και βρίζεις μόνο στο f/b... Γιατί εγώ δεν ΣΚΑΩ! Θα τα λέω και θα τα δείχνω όλα δημόσια μέχρι τέλους! Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια,μην κρυφτείς πίσω από την ασυλία...».

Σχόλιο: Θα ήταν μεγάλη ατυχία για την χώρα μας αν «στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα» όπως ισχυρίζεται η ΝΔ.

Πηγές: nd.gr, facebook, twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου