14 Ιανουαρίου 2022

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 14.1.2022

O ΣΥΡΙΖΑ εξετάζει το Κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της «Αυγής». Αντιδρούν οι εργαζόμενοι. Ετσί το ένα πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα θα κάνει τις απολύσεις, ενώ το άλλο τις διαδηλώσεις! 
Σύμφωνα τουλάχιστον με το σκίτσο του Ηλία Μακρή στην «Καθημερινή».

«Τις επόμενες ημέρες τόσο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που αποτελεί το βασικό μέτοχο της εφημερίδας, όσο και το ΔΣ της εφημερίδας, θα κληθούν να εξετάσουν και να πάρουν τις δύσκολες αλλά αναγκαίες εκείνες αποφάσεις, όπως και το ενδεχόμενο προσωρινής αναστολής έκδοσης του καθημερινού φύλλου, που θα διασφαλίσουν, ωστόσο, ότι η ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς όχι μόνο ΔΕΝ θα κλείσει, αλλά θα ενισχύσει την παρουσία της τόσο διαδικτυακά, όσο και στο Κυριακάτικο φύλλο της» αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιδρούν σε κάθε σχεδιασμό για το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της ΑΥΓΗΣ και τη διάλυση της ιστορικής εφημερίδας της αριστεράς και δηλώνουν αντίθετοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα.

Αλλά ας δούμε δυο ακόμη σκίτσα σε φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ έντυπα: 
Στην ίδια την «ΑΥΓΗ» σκίτσο του Βαγγέλη Χερουβείμ: «Εφιάλτης ήτανε Αυγούλα μου»!


Στην Εφημερίδα Συντακτών: Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επιβάλουν «καθεστώς αυταρχισμού και φίμωσης στον τύπο», δεν έρχεσαι να κλείσεις έτσι μια εφημερίδα της Αριστεράς με ιστορία 70 χρόνων!


Το σκίτσο είναι του Πέτρου Ζερβού  στη efsyn.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου