30 Ιανουαρίου 2022

Τα «Ωραία» κατά τη συζήτηση στη Βουλή της πρότασης μομφής

Το ήθος και το ύφος Πολάκη ήταν εκεί.

Παύλος Πολάκης σε Άδωνη Γεωργιάδη: Την Τρίτη θα έρθω, να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι!
Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Εγώ ταυτίζομαι με τον Πολάκη, εσύ με τον Φουρθιώτη»!

Βουλή: Φραστικό επεισόδιο μεταξύ Πολάκη και Γεωργιάδη
από ertnews.gr

Έντονο φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε στο καφενείο της Βουλής ανάμεσα στον Άδωνη Γεωργιάδη και τον Παύλο Πολάκη, με αφορμή την υπόθεση Novartis και τη συγγνώμη που ζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πολάκης, περνώντας μπροστά από τον κ. Γεωργιάδη ο οποίος ήταν μαζί με άλλους βουλευτές της ΝΔ, του είπε: Τι συγγνώμη θες να σου πούμε; Εμείς θα τα πούμε μεθαύριο.
Με τον Άδωνι Γεωργιάδη να του απαντά: Όποτε θέλεις.
Παύλος Πολάκης: Την Τρίτη θα έρθω, να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι.
Άδωνις Γεωργιάδης: Την Τετάρτη θα σου τραβήξω αγωγή ένα εκατομμύριο ευρώ αν δεν μου ζητήσεις συγγνώμη.
Παύλος Πολάκης: Να προσέχεις γιατί οι υποθέσεις όσο εύκολα αρχειοθετούνται τόσο εύκολα ανασύρονται από το αρχείο .

Οι φωνές των δύο πολιτικών έφτασαν μέχρι τους διαδρόμους της Βουλής και πολλοί ήταν εκείνοι που πήγαν να δουν. Φέρεται ότι ο κ. Πολάκης να κινήθηκε προς τον κ. Γεωργιάδη με τον κ. Φίλη ο οποίος ήταν μαζί με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, να τον συγκρατεί ενώ και τον κ. Γεωργιάδη να τον συγκρατούν οι βουλευτές που ήταν μαζί του.

Σχόλιο: «Γ@μ@ει και δέρνει» λοιπόν ο Πολάκης! Ξεπερασμένες «ψευτομαγκιές» άλλης εποχής! Που φυσικά δεν ταιριάζουν σε εκπρώσοπο του ελληνικού λαού στο κοινοβοίλιο. Αλλά αυτός είναι ο Παύλος Πολάκης!

Παλίοτερο σκίτσο (με Τσίπρα και Πολάκη) του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην Καθημερινή (21.2.2019)

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Εγώ ταυτίζομαι με τον Πολάκη, εσύ με τον Φουρθιώτη»!
από avgi.gr

Η πληρωμένη απάντηση, σύμφωνα με την "Αυγή", του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

Εξαιρετικά στρυμωγμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε στην ομιλία του να παίξει για μια ακόμα φορά το «χαρτί» Πολάκη, θεωρώντας ότι θα φέρει σε δύσκολη θέση τον Αλέξη Τσίπρα.

Έτσι, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ του είπε: «Να μην ταυτίζεστε με τον Πολάκη». Και αμέσως εισέπραξε την απάντηση του Αλέξη Τσίπρα: «Εγώ ταυτίζομαι με τον Πολάκη, εσύ με τον Φουρθιώτη»!

Σχόλιο: Το να αποδέχεται ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ότι ταυτίζεται με τον Πολάκη δεν νομίζω ότι τον τιμά, ούτε καν τον κολακεύει! Όσο για την ταύτιση Μητσοτάκη με Φουρθιώτη αυτή την έκανε και πάλι ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς φυσικά να γίνεται αποδεκτή από τον πολιτικό του αντίπαλο.

Takis Ant / afirimeno.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου