16 Ιανουαρίου 2022

Τα «Ωραία» της Ημέρας 16.1.2022

Κορωνοπάρτι χλευασμού του Μπόρις Τζόνσον έξω από την Downing Street στο Λονδίνο.
Βόλτα με τον ρομποτικό σκύλο του στους δρόμους της Σαγκάης.
Διαμαρτυρίες της ιταλικής αστυνομίας γιατί παρέλαβε ροζ προστατευτικές μάσκες.
Χίούμορ από το Netflix: Η "Emily in Paris" στα ... Φιλιατρά, όπου και εκεί έχει Πύργο του Άϊφελ! 

Κορωνοπάρτι χλευασμού του Μπόρις Τζόνσον έξω από την Downing Street

Σε ένα... ευφάνταστο πολιτικό μήνυμα, που αξιοποιεί στο έπακρο το βρετανικό φλεγματικό χιούμουρ, προχώρησαν 100 περίπου διαδηλωτές, οι οποίοι μαζεύτηκαν την Παρασκευή έξω από την Downing Street, φορώντας μάσκες όχι για τον κορωνοϊό, αλλά με το πρόσωπο το Μπόρις Τζόνσον!
Αιτία, η αποκάλυψη του σκανδάλου με το πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ, τον Μάιο του 2020 εν μέσω πανδημίας και lockdown, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ θρηνούσε τον πρίγκιπα Φίλιππο.


Χορεύοντας και τραγουδώντας, με σημαίες και μπύρες στα χέρια, οι διαδηλωτές φώναζαν... «με λένε Μπόρις κι αυτή είναι μια εργασιακή εκδήλωση», ειρωνευόμενοι προφανώς τις αιτιάσεις του πρωθυπουργού για το σκάνδαλο.
Φαίνεται λοιπόν ότι η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον ... τρίζει και, σύμφωνα με εκτιμήσεις, είναι θέμα χρόνου να εξαναγκαστεί σε παραίτηση.
Πηγή: iefimerida.gr

Βόλτα με τον ρομποτικό σκύλο του 


Με τον ρομποτικό σκύλο του, που ούτε βόλτα χρειάζεται, ούτε χαρές στον κόσμο κάνει για να πιάσεις μια κουβέντα, βρήκε στους δρόμους της Σαγκάης ο κύριος της φωτογραφίας. Φωτο: Alex Plavevsky
Πηγή: kathimerini.gr

Ροζ προστατευτικές μάσκες σε ιταλική αστυνομία 

Η ιταλική αστυνομία διαμαρτυρήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών επειδή παρέλαβε ροζ προστατευτικές μάσκες κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, για να φορούν οι άνδρες της εν ώρα υπηρεσίας, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο χρώμα κινδυνεύει να πλήξει τη φήμη της.
«Δεν αντιλαμβανόμαστε τον λόγο πίσω από την αγορά των μασκών σε ένα χρώμα που εκ πρώτης όψεως θα φαινόταν αταίριαστο με τις δυνάμεις μας», έγραψε σε επιστολή του προς το υπουργείο Εσωτερικών το σωματείο των αστυνομικών. «Οι μάσκες πρέπει να είναι μόνο μαύρες, λευκές ή μπλε», καταλήγει η επιστολή.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, naftemporiki.gr

Η "Emily in Paris" στα ... Φιλιατρά

Χιούμορ στον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο twitter (Netflix @NetflixGR), σχετικά με την επιτυχημένη σειρά "Emily in Paris":
"Αν η Έμιλι ζούσε στην Ελλάδα" θα μπορούσε να φωτογραφηθεί στα Φιλιατρά, όπου και εκεί έχει ... Πύργο του Άϊφελ*, να πάει σε μια ταβέρνα στο Βόλο ή να φάει σουβλάκι στη Λειβαδιά!
Μας πληροφορεί επίσης ότι η Έμιλυ (την υποδύεται η ηθοποιός Λίλι Κόλινς) θα επιστρέψει με 3η αλλά και με 4η σεζόν!

*Δείτε και αυτό: Τα περίεργα αξιοθέατα των Φιλιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου