6 Αυγούστου 2023

Τα «Ωραία» της Ημέρας 6.8.2023

Οι κάποτε κορυφαίοι μπασκετμπωλίστες σήμερα.
Ο Μάτζικ Τζόνσον και το αρχαιοελληνικό κιτς: Χλαμύδες, στεφάνια και τρίποντα.
Νίκος Γκάλης: Αποθέωση για τον κορυφαίο Ελληνα μπασκετμπολίστα.

Ο Μάτζικ Τζόνσον ανοιχτά της Κεφαλονιάς

Φορώντας αρχαιοελληνικές χλαμύδες και παριστάνοντας τους «Ελληνες θεούς» έκαναν πάρτι ο θρύλος του NBA Μάτζικ Τζόνσον και η σύζυγός του Κούκι με την παρέα τους στο σκάφος του στα ανοιχτά της Κεφαλονιάς. Τα σόσιαλ μίντια του Μάτζικ γέμισαν με φωτογραφίες, διαφημίζοντας την Ελλάδα αλλά και το αρχαιοελληνικό κιτς, που αποδεικνύεται ανθεκτικό και διαχρονικό.

Οι φωτογραφίες του Μάτζικ Τζόνσον από την παραλία Μύρτος στην Κεφαλονιά κάνουν τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Κι αυτό, όχι τόσο για το γεγονός ότι ο Αμερικανός θρύλος του μπάσκετ και επιχειρηματίας εκθειάζει ξανά την Ελλάδα, αλλά για το πάρτι που πραγματοποιήθηκε πάνω στο σκάφος του. Ο Τζόνσον μαζί με τη σύζυγό του Κούκι και μερικούς φίλους φόρεσαν λευκές αρχαιοελληνικού τύπου χλαμύδες με χρυσές λεπτομέρειες και χρυσά στεφάνια στο κεφάλι. 

«Το πλήρωμα του σκάφους διοργάνωσε μια φαντασμαγορική γιορτή με θέμα τους Ελληνες θεούς. Ηταν τόσο διασκεδαστική η διαδικασία αμφίεσης», έγραψε ο ίδιος στη λεζάντα των εικόνων που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα του twitter.

Earvin Magic Johnson @MagicJohnson
The Phoenix 2 crew put on a Greek god and goddess extravaganza tonight on the yacht! We had so much fun dressing up and dancing and Chef Daisy prepared an outstanding spread for us to enjoy! What a beautiful sunset tonight in Greece 


Πηγές: 
kathimerini.gr , twitter.com
Σχετική ανάρτηση: Γοητευμένος από την Ελλάδα ο Μάτζικ Τζόνσον (10.7.2022)

Αποθέωση για τον μύθο του ελληνικού μπάσκετ 

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης, ο Νίκος Γκάλης βραβεύτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Η βράβευση του κορυφαίου Ελληνα μπασκετμπολίστα πραγματοποιήθηκε την Παρσκευή στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης της εθνικής ομάδας με τη Σλοβενία.

Τη στιγμή που ο Νίκος Γκάλης έκανε την είσοδό του στο παρκέ, γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες κόσμου, ως ένα ελάχιστο «ευχαριστώ» για όσα πρόσφερε στον ελληνικό αθλητισμό. Μετά την προβολή του βίντεο αφιερώματος, συγκινημένος ο Νίκος Γκάλης είδε με δάκρυα στα μάτια τη φανέλα με το «4» να υψώνεται στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ. 


Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος του παρέδωσε το βραβείο με το περίγραμμά του και κάποια αναμνηστικά δώρα. Νωρίτερα ο Νίκος Γκάλης χαιρέτησε έναν προς έναν τα παιδιά της εθνικής ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου