13 Δεκεμβρίου 2013

Ο Ομπάμα φλερτάρει

Ποικίλα σχόλια και σφοδρές επιθέσεις δέχεται κατά καιρούς ο "αυθόρμητος" και "διαχυτικός" πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, όταν δίνει την εντύπωση ότι φλερτάρει εντυπωσιακές πολιτικούς, δημοσιογράφους, σταρ κλπ, και μάλιστα ανοιχτά, δίπλα στη σύζυγό του και μπροστά από το δημοσιογραφικό φακό. 

Πιο πρόσφατο ενσταντανέ, αυτό από την πρόσφατη τελετή μνήμης (στις 10.12.2013) για τον Νέλσον Μαντέλα, στο στάδιο Σοβέτο της Νοτίου Αφρικής. Εκεί, στις κερκίδες, ο Ομπάμα βρέθηκε δίπλα στην εντυπωσιακή, ξανθιά, ψηλή πρωθυπουργό της Δανίας, Χέλε Σμιντ, γέλασε και φωτογραφήθηκε μαζί της, με την παρέα και του Βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον. Δίπλα τους, η Μισέλ Ομπάμα, έδειχνε αρκετά ενοχλημένη.

"Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του πλανητάρχη η New York Post η οποία κατακεραύνωσε τον Ομπάμα γράφοντας μεταξύ άλλων ότι "ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ηγέτης του ελεύθερου κόσμου…απώλεσε την ηθική του, την αξιοπρέπεια και το μυαλό του, εκμεταλλευόμενος μια σοβαρή περίπτωση όπως η τελετή στη μνήμη του Μαντέλα, την περασμένη Τρίτη, για να συμπεριφερθεί σαν κολεγιόπαιδο καθοδόν για στριπτιτζάδικο που τον έχουν τρελάνει οι ορμόνες του"...

Αλλά και κάπως παλιότερα, ποικίλα ήταν τα σχόλια για τη διαχυτικότητα που είχε δείξει ο Ομπάμα, απέναντι στην πρωθυπουργό της Ταϊλάνδης, Γινγκλάνγκ Σιναουάτρα, κατά την διάρκεια επίσημου ταξιδιού του στην Μπανγκόκ.

Επίσης δεν ξεχνιέται ο θόρυβος που είχε ξεσπάσει μετά το εγκώμιο που είχε πλέξει δημόσια ο Ομπάμα για την παλιά του φίλη, γενική εισαγγελέα της Καλιφόρνια, Καμάλα Χάρις, την οποία, εκτός από έξυπνη και αφοσιωμένη, είχε περιγράψει και ως «την πιο όμορφη γενική εισαγγελέα στην χώρα».

Αλλά και απέναντι σε εντυπωσιακές σταρ, όπως η Μπιγιονσέ, ο πλανητάρχης έχει φανεί αρκετά "θερμός".

Ίσως και όλα αυτά να είναι "δημοσιογραφικές υπερβολές". Ο Ομπάμα μόνο αφελής δεν μπορεί να είναι. Και ξέρει πολύ καλά ότι οι ιστορίες σε αποχρώσεις του "ροζ" πολύ πουλάνε...

_________________

Τις φωτογραφίες και κάποια στοιχεία τα πήραμε από το "Έθνος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου