29 Αυγούστου 2014

Άγριες εκτελέσεις από τζιχαντιστές του ΙΚ

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν 250 σύρους στρατιώτες αιχμαλώτους, αφού προηγουμένως τους οδήγησαν ημίγυμνους, μέσα από την έρημο, στον τόπο της σφαγής τους, κάπου στη βόρειο Συρία.

Βίντεο (δείτε το στη συνέχεια), που αναρτήθηκε στο YouTube, παρουσιάζει σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας, απόλυτα εγκληματικές, που προσβάλλουν και εξευτελίζουν κάθε έννοια της ανθρώπινης ζωής.

«Οι 250 σαμπίμπα (μέλη εθνοφυλακής) που κρατούνταν από το Ισλαμικό Κράτος, έχοντας πιαστεί αιχμάλωτοι στην Τάμπκα της Ράκα, εκτελέστηκαν» αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους που μάχεται στη Ράκα είπε, μιλώντας στο πρακτορείο Reuters: «Ναι, τους εκτελέσαμε όλους».

Βίντεο: Προσοχή περιέχει σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας

«Δεκάδες σύροι στρατιώτες, οι οποίοι αιχμαλωτίσθηκαν, ενώ διέφευγαν προς την Εσράγια της επαρχίας Χάμα, μετά την κατάληψη από το Ισλαμικό Κράτος της αεροπορικής βάσης τους στην Τάμπκα, εκτελέσθηκαν από τους τζιχαντιστές τη νύχτα της Τετάρτης προς την Πέμπτη» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν, διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αγριότητες που συγκλονίζουν και εξοργίζουν την ανθρωπότητα.

Πηγή: Πληροφορίες από "Το Βήμα"
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=626237

Video στο YouTube (Προσοχή περιέχουν σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας):
Terroristi dell' ISIS catturano 250 soldati Siriani nella base aerea di al Tabaqa a Raqqa (Vd + 21)
και
The Last Walk of Syrian Soldiers of the Tabaqa Airbase before Execution by ISIS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου