13 Σεπτεμβρίου 2016

Η επίθεση Πολάκη στη δημοσιογράφο σε γελοιογραφίες

Αριστερά: Σκίτσο του Ηλία Μακρή με τους Α. Τσίπρα και Β. Λεβέντη να σχολιάζουν την υπόθεση Πολάκη - Τσικρίκα, ενώ αμήχανος παρακολουθεί ο (φρουρός) Π. Καμμένος. Το σκίτσο από την Καθημερινή.

Το ιστορικό: Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, νομίζοντας ότι θα εκθέσει την δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα που με την ερώτησή της στην ΔΕΘ για το μαύρο στα ιδιωτικά κανάλια προκάλεσε τον εκνευρισμό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, προχώρησε σε μία αήθη επίθεση εναντίον της δημοσιεύοντας στη σελίδα του στο Facebook παλαιότερες φωτογραφίες της δημοσιογράφου όπου φαίνεται μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη καθώς και με άλλους πολιτικούς συντάκτες. Θέλοντας να απαξιώσει τη δημοσιογράφο ο κ. Πολάκης έγραψε σαν λεζάντα στην φωτογραφία: «βρε βρε την κυρία Τσικρίκα που την απολύει η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13- 14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες οικογενειακές φωτογραφίες»! 

Α. Τσίπρας και Κ. Καραμανλής (γνωστό το μεταξύ τους πολιτικό φλερτ) σχολιάζουν και πάλι την υπόθεση Πολάκη (παριστάνεται ως ...μπουλντογκ) - Τσικρίκα. Το σκίτσο είναι του Δημήτρη Χαντζόπουλου από την Καθημερινή:

Όμως υπεύθυνος για κάθε υπουργό είναι ο πρωθυπουργός, φτάνει να μην κάνει και αυτός τις ίδιές γκάφες! Ένα σκίτσο του Δημήτρη Γεωργοπάλη (Πολακιστάν το ονομάζει) στο Real.gr: 

Σχετική ανάρτηση:
Τσίπρας σε δημοσιογράφο του Alpha: Για τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ δεν έκλαψε κανείς!

1 σχόλιο:

  1. Αυτός είναι τραμπούκος! φταίνε αυτοί που τον ψήφισαν και πιο πολύ αυτός που τον έκανε υπουργό και μάλιστα στην υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή