10 Μαΐου 2018

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 10.5.2018

Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα για τριήμερη επίσημη επίσκεψη. 

Ένα στιγμιότυπο από τη συνάντηση Τσίπρα - Καρόλου σε σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή". 

Υπενθυμίζεται η περίφημη "ατάκα" του Αλέξη Τσίπρα, τον Οκτώβρη του 2017 στις ΗΠΑ, όταν θέλησε να χρησιμοποιήσει την παροιμία «φάγαμε τον γάιδαρο και μας έμεινε η ουρά» στην αγγλόφωνη εκδοχή της. Αφού αντικατέστησε τον γάιδαρο με καμήλα, είπε το αμίμητο: «We have eaten the camel, now there is the queue»»! Δηλαδή: «Φάγαμε την καμήλα και έμεινε τώρα η ουρά», όπως λέμε ουρά αναμονής, ουρά αυτοκινήτων κλπ αντί για tail όπως είναι το σωστό για την αγγλική μετάφραση της ουράς ζώου. 

Σχετικές αναρτήσεις:
Η Γελοιογραφία της Ημέρας 9.5.2017
Ο Κάρολος στην Ελλάδα, σχόλια στο twitter
Ο Κάρολος στην Ελλάδα, να «κλείσει πληγές» του παρελθόντος
Όταν ο γαϊδαρος γίνεται καμήλα και η σειρά ...ουρά!

2 σχόλια:

 1. ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΟΤΗΤΑ 2%. (Stephenswillsloan@gmail.com)

  Το δάνειο μας είναι ασφαλές για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας, ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να πάρετε την υπηρεσία που σας αξίζει, το πρόγραμμα δανείων μας είναι το ταχύτερο. Δώρουμε δάνειο σε οποιοδήποτε νόμισμα της επιλογής σας (δολάριο ΗΠΑ, λίρες, ευρώ, δηνάριο κ.λπ.) και διάρκεια 1 έως 30 ετών για να πληρώσετε το ασφαλές και ακάλυπτο δάνειο.

  Χρειάζεστε οποιοδήποτε είδος δανείου και έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα. Έχετε δυσκολευτεί να πάρετε δάνεια
  από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; λύση στο χρηματοοικονομικό σας πρόβλημα είναι η εταιρεία δανεισμού STEPHEN WILLIAMS. Οι όροι και οι προϋποθέσεις είναι πολύ λογικοί και εξετασμένοι.

  Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που περιλαμβάνουν: Δάνεια Χριστουγέννων, Επιχειρηματικά Δάνεια, Δάνεια Ενσωμάτωσης Χρέους, Προσωπικά Δάνεια, Δάνεια Αυτοκινήτων, Δάνεια Ξενοδοχείων, Δάνεια Φοιτητών, Δάνεια Home Refinancing με χαμηλό επιτόκιο @ 2% ετησίως για ιδιώτες, .

  Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: stephenswillsloan@gmail.com. Εφαρμόστε και μην είστε οικονομικοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. γεια σας


  Ψάχνετε για ένα επείγον δάνειο; Έχω καλά νέα για εσάς! Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από $ 1000 έως $ 50 εκατομμύρια με επιτόκιο 2% ετησίως.
  Προσφέρουμε δάνεια για επιχειρηματική ανάπτυξη, προσωπικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων κλπ,

  Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί.

    Εάν ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση:

  Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +17042282247


  Χαιρετισμοί
  Ντέρεκ Ντάγκλας
  Email: easyloanfirm2020@gmail.com
  WhatsApp: +17042282247

  ΑπάντησηΔιαγραφή