22 Μαΐου 2018

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τον βασιλικό γάμο Χάρι και Μέγκαν

Τις τρεις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου τους έδωσαν στη δημοσιότητα ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν. Η λήψη των φωτογραφιών αυτών έγινε από τον φωτογράφο Alexi Lubomirski στο παλάτι του Γουίνσδορ.

Από το περασμένο Σάββατο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι πλέον σύζυγοι, όπως τους ονόμασε ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπερι Τζάστιν Ουέλμπι, πνευματικός ηγέτης της Αγγλικανικής Εκκλησίας, ο οποίος τέλεσε τον γάμο. Νωρίτερα, ο Χάρι φόρεσε τη βέρα στο δάκτυλο της Μέγκαν και εκείνη έκανε το ίδιο στον Χάρι, αφού πρώτα το ζευγάρι απάντησε στον αρχιεπίσκοπο ότι δέχεται ένας τον άλλον ως σύζυγο, ακολουθώντας την παράδοση, σε μια θρησκευτική τελετή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ, ενώπιον 600 καλεσμένων εκ των οποίων η βασίλισσα Ελισάβετ και πλήθος διασημοτήτων.

Η πρώτη φωτογραφία εικονίζει το ζευγάρι με τα παρανυφάκια τους, που περιλαμβάνουν τα ανίψια τους πρίγκιπα Γεώργιο και πριγκίπισσα Σάρλοτ: 

Η δεύτερη φωτογραφία, που είναι ασπρόμαυρη, εικονίζει τον Χάρι και την Μέγκαν καθισμένους στα σκαλοπάτια του παλατιού του Γουίνσδορ: 

Στην τρίτη εικονίζεται ολόκληρη η βασιλική οικογένεια. Η μητέρα της νύφης, Ντόρια Ράγκλαντ, ήταν το μοναδικό μέλος της στενής οικογένειάς της που παρέστη στον γάμο: 

Σε σύντομη ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον, το ζεύγος ευχαριστεί όλους όσους έλαβαν μέρος στους εορτασμούς για τον γάμο τους. «Αισθάνονται τόσο τυχεροί που μπόρεσαν να μοιραστούν την ημέρα τους με όλους όσους συγκεντρώθηκαν στο Γουίνσδορ και όσους παρακολούθησαν από την τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Κοινοπολιτεία και ανά τον κόσμο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Φωτογραφίες από Kensington Palace @KensingtonRoyal στο twitter
Πηγές: Με στοιχεία από kathimerini.gr και twitter.com

Η άλλη άποψη στην ανάρτησή μας: DW: Λαϊκό παραμύθι ο γάμος Χάρυ-Μέγκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου