16 Μαΐου 2018

Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αργεντινής: «Πώς να φλερτάρετε μία Ρωσίδα» ενόψει Μουντιάλ

Σοβαρές επικρίσεις έχει προκαλέσει φυλλάδιο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αργεντινής (AFA), το οποίο δίνει οδηγίες στους δημοσιογράφους για το «πώς να φλερτάρουν μία Ρωσίδα», ενόψει του Μουντιάλ του καλοκαιριού. 

Να «φαίνονται καθαροί,

να μυρίζουν όμορφα και να ντύνονται ωραία» ώστε να εντυπωσιάζουν τις ρωσίδες, συνιστά στους δημοσιογράφους η AFA στις καλά οργανωμένες οδηγίες της.

«Επειδή οι Ρωσίδες είναι όμορφες, πολλοί άνδρες τις θέλουν απλά για κρεβάτι. Πιθανόν να το επιθυμούν και αυτές, αλλά οι γυναίκες είναι πρόσωπα που θέλουν να νιώθουν σημαντικές και μοναδικές» αναφέρουν οι οδηγίες και προσθέτουν: «Μην κάνετε ανόητες ερωτήσεις για το σεξ. Για τους Ρώσους, το σεξ είναι κάτι προσωπικό και δεν συζητείται δημοσίως. Οι Ρωσίδες αρέσκονται να παίρνει την πρωτοβουλία ο άνδρας». 



Ακόμη και το πλεονέκτημά τους έναντι των Ρώσων τονίζουν οι οδηγίες της AFA που προτρέπουν τους δημοσιογράφους να είναι επιλεκτικοί: «Να θυμάστε ότι πολλές Ρωσίδες δεν γνωρίζουν πολλά για τη χώρα μας. Είστε λοιπόν καινούριοι και διαφορετικοί και αυτό είναι το πλεονέκτημά σας έναντι των Ρώσων» αναφέρουν και προσθέτουν: «Κανονικά, οι Ρωσίδες ενδιαφέρονται για σημαντικά πράγματα, αλλά βεβαίως θα βρείτε και εκείνες που νοιάζονται μόνο για υλικά πράγματα, όπως τα λεφτά ή αν είστε όμορφος. Αλλά μην ανησυχείτε. Υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες στη Ρωσία και δεν είναι όλες για εσάς. Να είστε επιλεκτικοί».

Οι οδηγίες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αργεντινής προκάλεσαν κατακραυγή στα social media και η Ομοσπονδία αναγκάστηκε να τις αποσύρει, απολογούμενη ότι πρόκειται για λάθος.

Πηγές: kathimerini.gr , BBC






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου