2 Ιουλίου 2019

Την πλάτη στον ευρωπαϊκό ύμνο γύρισαν οι «ευρωβουλευτές» του κόμματος του Brexit

Οι εκλεγμένοι στις ευρωεκλογές του Μαΐου βουλευτές κατέλαβαν σήμερα τις έδρες τους στο Στρασβούργο, κατά την διάρκεια μίας πανηγυρικής συνεδρίασης που χαρακτηρίσθηκε όμως από την επίδειξη εχθρότητας από τα μέλη του βρετανικού "κόμματος του Brexit" στο Ημικύκλιο.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε υπό τους ήχους της Ωδής στην Χαρά και οι βουλευτές του "κόμματος του Brexit" του Νάιτζελ Φάρατζ επέλεξαν να δείξουν την εχθρότητά τους προς το Κοινοβούλιο, στο οποίο ωστόσο κατέλαβαν τις έδρες τους.

Οι «ευρωβουλευτές» του κόμματος του Brexit γύρισαν την πλάτη τους κατά την ανάκρουση του ευρωπαϊκού ύμνου στην εναρκτήρια πανηγυρική συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 


Αφού το Brexit προς το παρόν δεν συνέβη, υπάρχουν 73 βρετανοί βουλευτές στην νέα σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ανάμεσά τους και ο ευρωφοβικός Νάιτζελ Φάρατζ, το κόμμα του οποίου, το Κόμμα του Brexit, έχει 29 βουλευτές. Θεωρητικά, οι βρετανοί βουλευτές θα κατέχουν τις έδρες τους μέχρι την οριστικοποίηση της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Η κίνηση των «ευρωβουλευτών» του κόμματος του Brexit προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ελλειψη λεπτότητας, τρόπων και αξιοπρέπειας. Τι επαίσχυντη εικόνα για την Βρετανία», «Να υποθέσω ότι θα γυρίσουν την πλάτη και στις αμοιβές τους...», ήταν μερικά από τα πρώτα μηνύματα στο Twitter.

«Ντρέπομαι τόσο γι΄αυτό. Ευρώπη, συγγνώμη, δεν μας αντιπροσωπεύουν»... «Η θλιβερή αλήθεια είναι ότι αυτό αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα μέρος της χώρας. Ειλικρινά, η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι καλύτερα χωρίς εμάς αυτήν την στιγμή», είναι ο σύντομος διάλογος δύο Bρετανών χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης. 


Όμως, στο Ημικύκλο εμφανίσθηκαν σήμερα και βρετανοί βουλευτές που φορούσαν κίτρινα μπλουζάκια που στο μπροστινό μέρος τους έγραφαν «Stop Brexit» και στην πλάτη «Bollocks to Brexit» (Σκ..τ@ στο Brexit).

Πηγές: Στοιχεία από ΑΠΕ-ΜΠΕ, kathimerini.gr, twitter.com

1 σχόλιο:

 1. مكافحة الحشرات والآفات هي عمليّة طرد أو قتل أو تقليل ضرر الحشرات والآفات على المحاصيل الزراعية، وذلك بإدخال تغيرات على كيفية تكاثرها أو أسلوب تغذيتها، أو أسلوب حركتها، وهذه التغيرات تعتمد على نوع الحشرة، ومقدار الأذى الذي سببته للمحاصيل الزراعيّة، كما أن هذه التغيرات تكون بطريقتين وهما: الطريقة الأولى هي الطريقة الطبيعيّة وهذه الطريقة لا علاقة للإنسان بها، حيث إنّها تعتمد على التغيرات الحاصلة في مناخ البيئة الموجودة فيها الحشرة مثل تشكل الصقيع أو حدوث موجة جفاف، والطريقة الثانية هي الطريقة التطبيقيّة وهي مجموعة من الخطوات أوجدها الإنسان للقضاء على الآفات والحشرات

  شركة رش مبيدات بحائل
  شركة رش مبيدات بالاحساء
  شركة رش مبيدات ببريدة
  شركة رش مبيدات بابها

  ΑπάντησηΔιαγραφή