25 Ιανουαρίου 2023

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 25.1.2023

Όπως μοίρασε ο Νίκος Παππάς τα ποσοστά μεταξύ των επιχειρηματιών, στο υπό ίδρυση ΣΥΡΙΖΑ channel το 2016, με ένα SMS προς τον Χρήστο Καλογρίτσα, έτσι μοίρασε και την ύπαρξη ή μή της νεκρής ή ζωντανής μικρής Μαρίας, στη σκηνοθετημένη ιστορία στη νησίδα του Εβρου τον περασμένο Αύγουστο. Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην "Καθημερινή".

Λίγο πιο αναλυτικά για τις δυο περιπτώσεις:

Μεγάλες αποφάσεις με «μπακαλίστικο» τρόπο!
Λίγες μέρες μετά την κατάθεση της ιδιαιτέρας γραμματέως του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα στο Ειδικό Δικαστήριο, όπου ανέφερε ότι «έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση τηλεοπτικού σταθμού, στον οποίο κουμάντο θα έκανε ο κ. Παππάς και το κόμμα», η υπεράσπιση του επιχειρηματία κατέθεσε στις 18.1.2023 για στο Ειδικό Δικαστήριο ένα ηλεκτρονικό μήνυμα (SMS), που εστάλη στις 15.9.2016, με το οποίο ο Νίκος Παππάς φέρεται να ενημερώνει τον Χρήστο Καλογρίτσα, καταγράφοντας τα ποσοστά των επιχειρηματιών στο υπό ίδρυση τηλεοπτικό κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ:
«Ιβαν 35, Καλογριτσας 35, Α2 16, Κουρής 10, Μάρης 4.
Α2 αυτός που θα δεις 12.30. Α2 και Καλογριτσας είναι αδιαίρετο προφανώς» γράφει το μήνυμα. Α2 είναι η κωδική ονομασία του Αρτέμη Αρτεμίου...

Σκηνοθετήθηκε η ιστορία της μικρής Μαρίας στη νησίδα του Εβρου
Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει στην «Καθημερινή» πώς σκηνοθετήθηκε η ιστορία της μικρής Μαρίας και τι έγινε στη νησίδα του Εβρου τον περασμένο Αύγουστο.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό με τη μικρή Μαρία, που φέρεται να απεβίωσε αβοήθητη από τσίμπημα σκορπιού, δεν συνέβη ποτέ. Σκηνοθετήθηκε κατόπιν υπόδειξης του διακινητή ως ένα εύρημα, προκειμένου οι 38 Σύροι πρόσφυγες να μπορέσουν να φτάσουν ανεμπόδιστα σε ασφαλές σημείο εντός της ελληνικής επικράτειας... Ήταν μια ιστορία που ανεπιφύλαχτα αποέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και την στήριξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου