25 Μαρτίου 2014

Τιμοσένκο, φέρεται να δηλώνει: «θα κάψουμε με πυρηνικά τους Ρώσους της Ουκρανίας»

Σε ηχογραφημένα αποσπάσματα μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε η πρώην πρωθυπουργός της Ουκρανίας Γιούλια Τιμοσένκο με έναν συνεργάτη της (τον βουλευτή του Κόμματος των Περιφερειών Νέστορ Σούφριτς), τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα, φέρεται να δηλώνει «έτοιμη να πάρει ένα αυτόματο και να ρίξει στο κεφάλι σ' αυτό το κάθαρμα», αναφερόμενη προφανώς στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ωστόσο, το τμήμα του διαλόγου που, όπως λέει η ίδια η Τιμοσένκο, έχει αλλοιωθεί, είναι το σημείο όπου η ουκρανή πολιτικός προτείνει να χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα εναντίον των Ρώσων της Ουκρανίας.

«Τι θα κάνουμε με τα οκτώ εκατομμύρια των Ρώσων που παραμένουν στο έδαφος της Ουκρανίας; Πρόκειται για απόβλητα» ρωτάει ο Σούφριτς. «Θα έπρεπε να τους εκτελέσουμε με πυρηνικά όπλα» απαντά η Τιμοσένκο.

Η πολιτικός παραδέχτηκε ότι η συνομιλία αυτή είναι πραγματική, όχι όμως και το μέρος της που αφορά τους Ρώσους στην Ουκρανία, το οποίο υποστηρίζει ότι είναι προϊόν μοντάζ.

Πηγή: www.tanea.gr 25.03,2014
Ολόκληρο το άρθρο στο: http://www.tanea.gr/news/world/article/5101157/salos-me-thn-timosenko-poy-feretai-na-dhlwnei-oti-tha-kapsoyme-me-pyrhnika-toys-rwsoys-ths-oykranias/

Σχόλιο: Αν αληθεύουν αυτά που της αποδίδουν, θα πρόκειται για μια επικίνδυνη (για τον κόσμο όλο) πολιτικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου