27 Μαρτίου 2014

Κόντρα Ρ. Δούρου - Α. Ντινόπουλου

Που φτάσανε και οι δυο τους, για να κρατηθούν στην επικαιρότητα...

«Τηρώντας όμως και μια άλλη δέσμευσή της, η Ρένα Δούρου (υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ) κατέθεσε αγωγή κατά του βουλευτή της Ν.Δ. Αργύρη Ντινόπουλου για προσβολή της προσωπικότητάς της, από τους ισχυρισμούς του ότι διετέλεσε, τάχα, σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου, και μάλιστα σε περίοδο αγοράς εξοπλιστικών προγραμμάτων. Με την αγωγή της, η υποψήφια ζητά 260.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα κατατεθεί στις δομές αλληλεγγύης της Περιφέρειας».
από την avgi.gr

Απαντώντας στην αγωγή της Ρένας Δούρου, ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος δήλωσε τα εξής:
«Αντιλαμβάνομαι την αγωνία της Ρένας Δούρου να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Μετά τα τηλεοπτικά μεσημεριανάδικα και τις life style εκπομπές κατέφυγε τώρα και στα... δικαστήρια! Αλλά ποιον κοροϊδεύει άραγε;
»Γνωρίζει καλά ότι όταν εκδικαστεί η αγωγή της θα έχει παρέλθει ο χρόνος των αυτοδιοικητικών εκλογών οπότε, με την γνωστή αριστερή κουτοπονηριά της, πιστεύει ότι τα στοιχεία, που θα προσκομισθούν, δεν θα της στερήσουν ψήφους.
»Γιατί θα είναι ήδη, ως γνήσια εκπρόσωπος της απεχθούς σε όλη την Ευρώπη, «Αριστεράς του Χαβιαριού», μια αποτυχούσα υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής.
»Ας απαντήσει όμως τώρα! Πόσο ακριβώς χρόνο υπηρέτησε στο περίφημο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, ποια χρονική περίοδο και με ποια προσόντα, αφού το πτυχίο της δασκάλας δεν ταιριάζει και πολύ με τις αρμοδιότητες της Άμυνας.
»Και - κυρίως - να μας πει, τι ακριβώς υπηρεσίες προσέφερε.
»Στις Κοινοβουλευτικές Δημοκρατίες αυτό κάνουν τα πολιτικά πρόσωπα, που διαθέτουν στοιχειώδη ευθιξία».
από tanea.gr

Κάποιος θα πρέπει να πει και στους δυο ότι υπάρχει και η πολιτική ...

afirimeno.com
Πηγές:
http://www.avgi.gr/article/2161644/rena-dourou-to-gipedo-tis-aek-tha-ginei-sti-nea-filadelfeia
http://www.tanea.gr/news/politics/article/5101559/agwgh-kata-toy-argyrh-ntinopoyloy-katethese-h-rena-doyroy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου