29 Οκτωβρίου 2014

Οταν ο Μπουτάρης οργίζεται

Οταν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Ι. Μπουτάρης οργίζεται ουδείς μπορεί να ξεφύγει από τα βέλη του. Τρεις περιπτώσεις οργής του Ι. Μπουτάρη αναφέρει χθες ο ΒΗΜΑτοδότης:

Για τη μαθητική παρέλαση:
Φαινόταν οργισμένος για τη μαθητική παρέλαση που έγινε στη Θεσσαλονίκη για τρεις λόγους: 
Πρώτον, επειδή είναι σταθερά αντίθετος με τις μαθητικές παρελάσεις («επί εποχής Μεταξά γίνονταν και κακώς συνεχίζονται» λέει), 
δεύτερον, επειδή κατά τη διάρκεια της παρέλασης οι αστυνομικές δυνάμεις έκλεισαν την Τσιμισκή, επιβάλλοντας δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και ματαίως φώναζε στα ΜΑΤ «ρε παιδιά, αφού δεν αφήνετε τον κόσμο να περάσει, ποιος θα δει την παρέλαση;», πλην όμως, όπως έλεγε, «φωνή βοώντος εν τη ερήμω». 
Και τρίτον, ήταν οργισμένος και για τη στρατιωτική παρέλαση: «Σε όλον τον κόσμο πραγματοποιούνται παρελάσεις για τις επετείους της απελευθέρωσης ή της λήξης του πολέμου. Εμείς εδώ κάνουμε παρελάσεις επειδή άρχισε ο πόλεμος» έλεγε. 
Ετσι αποφάσισε να κάνει μία δική του εορτή που δεν έχει σχέση ούτε με παρελάσεις, ούτε με δοξολογίες, ούτε με πολέμους. Στις 30 Οκτωβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί ειδική εκδήλωση για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης. 

Για τη Ρένα Δούρου:
Η οργή του όμως για τις παρελάσεις επεκτάθηκε γρήγορα και στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. 
Θυμάστε ότι όταν εξελέγη πόσες προσδοκίες νόμιζε πως θα είχε για την ανάπτυξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης; Αυτά ανήκουν για τον κ. Μπουτάρη στο παρελθόν, αφού η κυρία Δούρου έδειξε ήδη δείγματα γραφής: «Κάνει... ανοησίες» (σ.σ. χρησιμοποίησε μία πιο... μοδάτη φράση). Και συμπλήρωσε: «Αυτή η ιστορία με τα σκουπίδια παρατράβηξε. Κάνει ανοησίες, αφού υπάρχει ένας περιφερειακός σχεδιασμός, τώρα τι θέλει να κάνει; Στην ουσία κάνει ό,τι θέλει...». 

Για το Λάκη Λαζόπουλο:
Από τα «σκάγια» του κ. Μπουτάρη δεν γλίτωσε ούτε ο Λάκης Λαζόπουλος: 
«Δεν μπορώ να καταλάβω τι επιδιώκει. Κάνει υπερβολές. Θέλει συνεχώς να παίζει τον εισαγγελέα. Τα έχει μπερδέψει νομίζω. 
Θα του έλεγα: Αφού δεν σου αρέσουν οι πολιτικοί και η πολιτική, γιατί δεν δοκιμάσεις να την αλλάξεις; Κατέβα στην πολιτική να δούμε τι μπορείς να αλλάξεις». 

Πηγή: tovima.gr 28.10.2014
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=645197 

Σχετική ανάρτηση: Γιορτάζουμε την ημέρα έναρξης του πολέμου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου