29 Οκτωβρίου 2014

Περίεργα: Γυμνόστηθη επίθεση στον Ολάντ από τις Femen

Λίγες ημέρες μετά τη γυμνόστηθη διαμαρτυρία έξω από το δικαστικό μέγαρο του Παρισιού, οι γυμνόστηθες Femen έκαναν και πάλι αισθητή την παρουσία τους στη γαλλική πρωτεύουσα. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους ήταν ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανουσά Ολάντ, ο οποίος ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει δηλώσεις σε δημοσιογράφους για το θάνατο του νεαρού ακτιβιστή Ρεμί Φρεζ. 

Δύο από τα μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης, λοιπόν, πλησίασαν τον Ολάντ αιφνιδιάζοντας τον ίδιο αλλά και τους άνδρες ασφαλείας του.

Οι δύο νεαρές γυναίκες, με ακάλυπτο το στήθος τους όπου αναγραφόταν σύνθημα υπέρ του φεμινισμού έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τον πρόεδρο της Γαλλίας, στον οποίο διαμαρτυρήθηκαν για την ποινή που επιβλήθηκε σε συνάδελφό τους για προσβολή δημοσίας αιδούς, όπως αναφέρει το δίκτυο BFMTV.

Ο Ολάντ, ο οποίος είναι συνηθισμένος στις εκδηλώσεις αγάπης πολλών γυναικών, απάντησε με ένα χαμόγελο στις νεαρές που του φώναζαν: «Δεν είμαστε επιδειξιομανείς, είμαστε φεμινίστριες», λέγοντας: «Είστε φεμινίστριες, σας καταλαβαίνω». 

Πηγή: http://www.protothema.gr/world/article/421898/video-gumnostithi-epithesi-ston-olad-apo-tis-femen/


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου