31 Οκτωβρίου 2014

Νέα επίθεση Λ. Λαζόπουλου σε Στ. Θεοδωράκη

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο γνωστός αμφιλεγόμενος ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος στο Σταύρο Θεοδωράκη και το "Ποτάμι" μιλώντας στον Real FM και την ραδιοφωνική "Ελληνοφρένεια":
«Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λαζόπουλος, προσθέτοντας ότι ο επικεφαλής του «Ποταμιού» εκπροσωπεί και ένα κομμάτι «των λεγόμενων εναλλακτικών, των low profile πλουσίων» και πως «Τον προωθούν τα συγκροτήματα...»*.

Περίμενα να απολογηθεί ο Λάκης Λαζόπουλος για τον εαυτό του, κυρίως σε όσα αναφέρει το Βήμα της περασμένης Κυριακής για τον ίδιο, σε ρεπορτάζ με τίτλο "Ο ξαφνικός έρωτας της πλουτοκρατίας με τον κ. Τσίπρα"**

Έγραφε λοιπόν μεταξύ άλλων "Το Βήμα": 
"Ο Λάκης Λαζόπουλος υποστηρίζει τον κ. Τσίπρα ήδη από το 2012, και σε αυτό το πεδίο συμπλέει με τον κ. Δ. Κοντομηνά, ιδιοκτήτη του Alpha, με τον οποίο συνεργάζεται. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τιμά τις εκπομπές και τις θεατρικές παραστάσεις του Λάκη, ενώ διατηρούν επικοινωνία. Στον διάσημο κωμικό προσάπτουν πολλοί μια μόνιμη ανάγκη να βρίσκεται κοντά στους επερχομένους... ...Αποκαλεί το Ποτάμι «Πλοκάμι» και τον κ.Στ. Θεοδωράκη «λουστράκο της εξουσίας» που επιχορηγείται από τα συμφέροντα για να εξαπατήσει τους πολίτες και να αποδυναμώσει τον ΣΥΡΙΖΑ"

Όμως ο κ. Λαζόπουλος προτίμησε να τηρήσει "σιγήν ιχθύος"...  

Ίσως να είχε δίκιο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιαννής Μπουτάρης όταν αναφερόμενος στο Λαζόπουλο, δυο μέρες πριν, είπε***:
«Δεν μπορώ να καταλάβω τι επιδιώκει. Κάνει υπερβολές. Θέλει συνεχώς να παίζει τον εισαγγελέα. Τα έχει μπερδέψει νομίζω. Θα του έλεγα: Αφού δεν σου αρέσουν οι πολιτικοί και η πολιτική, γιατί δεν δοκιμάσεις να την αλλάξεις; Κατέβα στην πολιτική να δούμε τι μπορείς να αλλάξεις».


_______________
* http://www.protothema.gr/politics/article/422433/lakis-lazopoulos-o-theodorakis-ekfrazei-tin-pneumatiki-sapila-tis-horas/
** http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=644804
*** http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=645197 

Σχετικές αναρτήσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου