11 Αυγούστου 2016

Σύντομες Ειδήσεις της Ημέρας 11.8.2016

Αννα Κορακάκη: «Δεν ξεχνάω τις δυσκολίες που πέρασα» - Θριαμβευτική υποδοχή για την χρυσή ολυμπιονίκη. «Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι η πρώτη γυναίκα με δύο μετάλλια από την ίδια διοργάνωση, εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες. Δεν ξεχνάω τις δυσκολίες που πέρασα για να φτάσω μέχρι εδώ», είπε η Αννα Κορακάκη κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Εννέα οι υποψήφιοι για τις τηλεοπτικές άδειες. Ανακοινώθηκε ο οριστικός κατάλογος των υποψηφίων για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Νωρίτερα, σήμερα, αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο οι αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας για τις προδικαστικές προσφυγές, που είχαν καταθέσει όλοι οι υποψήφιοι και εξετάστηκαν από την Ειδική Επιτροπή Ενστάσεων, και εν συνεχεία η Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού ανακοίνωσε τον οριστικό κατάλογο των υποψηφίων. Η εταιρεία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ (MEGA CHANNEL), αποκλείστηκε από την περαιτέρω διαδικασία. 

Αναβρασμός στα νησιά, ανησυχία στο Μαξίμου για τους πρόσφυγεςΟ Πρωθυπουργός διακόπτει τις ολιγοήμερες διακοπές του για επαναξιολόγηση του σχεδιασμού. Τη λήψη άμεσων και μεσοπρόθεσμων μέτρων για την αντιμετώπιση ενός νέου προσφυγικού κύματος από τις τουρκικές ακτές εξετάζουν στο κυβερνητικό επιτελείο υπό την πίεση που δέχονται τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από τις αυξητικές τάσεις των προσφυγικών ροών. 
 
Πέθανε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Μπακατσέλος. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, ένας από τους πιο ισχυρούς και δραστήριους επιχειρηματίες της Βόρειας Ελλάδας, ο Αλέξανδρος Μπακατσέλος. Ήταν συνιδριτής της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος, διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, της ΔΕΘ και του αθλητικού σωματείου «ΑΡΗΣ».

Εκρηξη με 21 νεκρούς σε εργοστάσιο στην Κίνα. Εκρηξη σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Κίνα οδήγησε στον θάνατο 21 ανθρώπων, ενώ 5 ακόμα έχουν τραυματισθεί βαριά, ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Τραμπ: Ιδρυτής του Ισλαμικού Κράτους ο Μπαράκ Ομπάμα. Συνεχίζει στο μοτίβο των προκλήσεων ο Ντόναλντ Τραμπ επιτιθέμενος αυτή τη φορά στον Μπαράκ Ομπάμα: «Το Ισλαμικό Κράτος τιμά τον Μπαράκ Ομπάμα. Είναι ο ιδρυτής του. Δημιούργησε το Ισλαμικό Κράτος. Και θα έλεγα συνιδρύτρια είναι η ανέντιμη Χίλαρι Κλίντον. Συνιδρύτρια! Η ανέντιμη Χίλαρι Κλίντον! Αυτό συμβαίνει» είπε ο Τραμπ μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Σάνραϊζ της Φλόριντα. 






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου