11 Αυγούστου 2016

Τραμπ: Ιδρυτής του Ισλαμικού Κράτους ο Μπαράκ Ομπάμα!

Συνεχίζοντας το μοτίβο των προκλήσεων ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε αυτή τη φορά και στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα: «Το Ισλαμικό Κράτος τιμά τον Μπαράκ Ομπάμα. Είναι ο ιδρυτής του. Δημιούργησε το Ισλαμικό Κράτος. Και θα έλεγα συνιδρύτρια είναι η ανέντιμη Χίλαρι Κλίντον. Συνιδρύτρια! Η ανέντιμη Χίλαρι Κλίντον! Αυτό συμβαίνει» είπε ο Τραμπ μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Σάνραϊζ της Φλόριντα. 

Οι τρομοκράτες «τιμούν» τον Μπαράκ Ομπάμα, είπε ο Τραμπ και αναφέρθηκε πολλές φορές, στον Αμερικανό πρόεδρο με το πλήρες όνομά του, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, προσφιλής τακτική όσων θέλουν να υπονοήσουν ότι είναι μουσουλμάνος και το κρύβει.

Σημειώνεται ότι ο Τραμπ είχε αποκαλέσει την περασμένη εβδομάδα την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, «ιδρύτρια» του Ισλαμικού Κράτους. Τώρα άλλαξε γνώμη. Ιδρυτής είναι ο Ομπάμα και εκείνη συνιδρύτρια!

Επίσης, μόλις μια μέρα πρίν δήλωση του Τραμπ κατά της Χίλαρι Κλίντον ερμηνεύθηκε από πολλούς ως μια έμμεση προτροπή προς τους ψηφοφόρους του να την δολοφονήσουν! «Αν καταφέρει να διαλέξει και τους δικαστές της, ε δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να κάνετε παιδιά. Υπάρχει βέβαια η δεύτερη τροπολογία του Συντάγματος, ίσως είναι μια λύση. Δεν ξέρω. Πάντως σας διαβεβαιώνω, θα είναι μία απαίσια μέρα», δήλωσε αστειευόμενος ο Τραμπ*. Η δεύτερη τροπολογία του αμερικανικού συντάγματος αναφέρεται στο δικαίωμα των Αμερικανών πολιτών να κατέχουν όπλα.

Πηγή: Με στοιχεία από το www.tovima.gr
Το σκίτσο είναι του Kevin Kallaugher

* Σχετική ανάρτηση: Προκλητικές δηλώσεις Τραμπ εναντίον Κλίντον






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου