3 Σεπτεμβρίου 2017

Γελοιογραφίες Ηλία Μακρή: Ο Τσίπρας στη ΔΕΘ του 2017

Ενόψει της ομιλίας που θα κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, κάποιες γελοιογραφίες του Ηλία Μακρή, κυρίως από την προετοιμασία του πρωθυπουργού.

Επάνω αριστερά στο σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή (25.8.2017): Χωρίς καλάθι (υποσχέσεων για παροχές) "ο βασιλιάς είναι γυμνός"!

Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή (24.8.2017). Το Νέο Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, ...της ΕΡΤ3

Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή (29.8.2017). Μεταξύ των υποσχέσεων Τσίπρα και κάποιες ...διευκρινήσεις από το βήμα της ΔΕΘ: "Η κατάργηση των εξετάσεων (για τα πανεπιστήμια) ισχύει, αλλά θα εφαρμοστεί στην υγεία"! 

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων της 82ης Διεθνούς Εκθεσης, στις 8 το βράδυ του Σαββάτου της 9ης Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετέβη στη Θεσσαλονίκη στις 26 Αυγούστου όπου και είχε συνάντηση, στο εκεί στο πρωθυπουργικό του Γραφείο, με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Τσίπρας μετέβη στις Πρέσπες, όπου το βράδυ παρακολούθησε τη συναυλία-αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου. Όλα πλέον εντάσσονται στο ευρύτερο σχέδιο της επικοινωνιακής πολιτικής του.






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου