29 Ιουνίου 2018

Απειλές στελέχους του Ρουβίκωνα για κάψιμο του ΣΚΑΪ

«Τον ΣΚΑΙ θα τον κάψουμε. Σημερα αύριο σε δέκα χρόνια δεν ξέρω.. Αλλά θα τον κάψουμε. Και θα χορεύουμε σαν ινδιάνοι γύρω από τα αποκαιδια του» έγραψε ο Γ. Καλαϊτζίδης στον λογαριασμό του στο Facebook.

Η απειλή διατυπώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από τον Γιώργο Καλαϊτζίδη, που συγκαταλέγεται στους ηγέτες
της συλλογικότητας αντιεξουσιαστών και με την δραστηριότητά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτουργεί συχνά ως «τελάλης» της ομάδας, όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμά του ο skai.gr. 

Η ανάρτηση: 


Η ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις απειλές για κάψιμο του τηλεοπτικού σταθμού προκάλεσαν την αντίδραση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίου, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής προσήχθη στα Εξάρχεια, από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», Γιώργος Καλαϊτζίδης. 

Πηγή: skai.gr 

1 σχόλιο:

  1. Αθωώθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο το μέλος της ομάδας «Ρουβίκωνας» που δικάστηκε για την ανάρτηση του κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Το δικαστήριο κήρυξε αθώο τον κατηγορούμενο για το αδίκημα της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος κρίνοντας ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για εφαρμογή της διάταξης βάση της οποίας ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος του. Αντίθετη γνώμη διατύπωσε νωρίτερα ο Εισαγγελέας Έδρας ο οποίος ζήτησε από τον δικαστή να κηρύξει ένοχο τον κατηγορούμενο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, kathimerini.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή