27 Μαρτίου 2014

"Κάντε το για τη Δανία" - Καμπάνια καλεί τους Δανούς να κάνουν σεξ

Κίνητρα στα νεαρά ζευγάρια να κάνουν περισσότερο σεξ με στόχο την απόκτηση απογόνων δίνει καμπάνια που έχει ξεκινήσει στη Δανία με στόχο την αύξηση του ισχνού ποσοστού γεννήσεων της χώρας.

Την καμπάνια - διαγωνισμό με τίτλο «Κάντε το για τη Δανία» διοργανώνει το ταξιδιωτικό πρακτορείο Spies Rejser υποσχόμενο να καλύψει για τρία χρόνια τα έξοδα του παιδιού αλλά και να προσφέρει δωρεάν child–friendly διακοπές στο τυχερό ζευγάρι που θα αποδείξει ότι συνέλαβε κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Η καμπάνια περιλαμβάνει ακόμη χρηστικές οδηγίες με στόχο την επιτυχή σύλληψη: «Εκμεταλλευτείτε τη βαρύτητα. Ξαπλώστε για τουλάχιστον ένα τέταρτο μετά το σεξ», ακούγεται στο βίντεο ενώ συστήνεται στους άνδρες να αποφεύγουν να φορούν στενά παντελόνια «ακόμη κι αν πιστεύετε ότι σας πηγαίνει».

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο, το 10% των συλλήψεων στη Δανία γίνεται την περίοδο των διακοπών, ενώ το 46% των κατοίκων της χώρας κάνει περισσότερο σεξ όταν βρίσκεται εκτός χώρας.

Παράλληλα, έκθεση του Φεβρουαρίου του 2013 κατέδειξε το ποσοστό γεννήσεων ανάμεσα στις γυναίκες της Δανίας ως «επικίνδυνα χαμηλό». Σύμφωνα με αυτή, 1 στα 5 ζευγάρια Δανών μένουν άτεκνα, παρότι η πλειοψηφία των ζευγαριών δηλώνουν πρόθυμα να αποκτήσουν από δύο ως τρία παιδιά, αναφέρει η εφημερίδα Copenhagen Post.

Επιπλέον, η έκθεση επισημαίνει ότι μεγαλώνει συνεχώς ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών που αποκτούν παιδιά, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι η Δανία χρόνο με το χρόνο γερνάει.

Η επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού προσφέρει μια λίστα με ρομαντικές πόλεις όπου μπορούν να ταξιδέψουν τα νεαρά ζευγάρια. Συμπληρώνοντας μάλιστατη σχετική φόρμα μπορούν να ανακαλύψουν ποια είναι η πιο γόνιμη περίοδος για να φύγουν για διακοπές.

Όπως αναγράφεται στους όρους του διαγωνισμού, άμα την επιστροφή τους από τις διακοπές, τα ζευγάρια λαμβάνουν ένα τεστ εγκυμοσύνης. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό, καλούνται να στείλουν μια φωτογραφία του στο Spies.

Κι όσο γι' αυτούς που δεν τα καταφέρουν; Όπως επισημαίνεται στην καμπάνια, σε αυτές τις περιπτώσεις «η νίκη δεν είναι το παν. Η απόλαυση βρίσκεται στη συμμετοχή».

Πηγές : Independent και www.ethnos.gr

1 σχόλιο:

  1. "Για τη Δανία ρε γαμώτο"! μια παράφραση εκείνου του γνωστού της Πατουλίδου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή