1 Μαΐου 2014

Επιτέλους παραιτήσου Δήμαρχε Κορτζίδη !

Αφηρημένες ...Απόψεις 

Τέσσερις ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του 13χρονου αγοριού και τον σοβαρό τραυματισμό της εννιάχρονης αδερφής του, στο παράνομο λούνα παρκ, και ο κ. Κορτζίδης χωρίς ίχνος ευαισθησίας και αξιοπρέπειας παραμένει ακόμη στη θέση του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Και μάλιστα στρέφει τα πυρά του σε όλους όσους «επιχείρησαν να αξιοποιήσουν ένα τραγικό γεγονός» για να τον «βγάλουν από την μέση»! Λες και όλα είναι ένα πολιτικό παιχνίδι και μόνο.

Με το θράσος, που φαίνεται να τον διακρίνει, δεν διστάζει να επισημαίνει "την πρωτοφανή και σφοδρή επίθεση που έχει δεχθεί από κάποια ΜΜΕ" που, όπως είπε ο κ. Κορτζίδης, τον παρουσιάζουν ακόμη και σαν "εγκληματία" και από τοπικούς και πολιτικούς παράγοντες που "εκμεταλλεύονται ένα τραγικό γεγονός και εκτός των άλλων χρησιμοποιούν ένα σωρό ψέματα, προκειμένου να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς και συμφέροντα"!.

Αντί ο κ. Κορτζίδης να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί και να παραιτηθεί άμεσα, αποδεχόμενος πως ότι έγινε έχει την υπογραφή του και με το κεφάλι χαμηλά να πάει στο σπίτι του, συνεχίζει να καταβάλει απέλπιδα προσπάθεια να ρίξει αλλού τις ευθύνες. Επικαλείται το "πολυδαίδαλο θεσμικό πλαίσιο" λειτουργίας τέτοιων επιχειρήσεων, την έλλειψη σχετικής εμπειρίας από τον Δήμο, τις ευθύνες της επιχείρησης που δεν κατέθεσε αίτημα για έκδοση άδειας, για να καταλήξει ότι τελικά ο δήμος θεώρησε ότι η λειτουργία του παιδότοπου θα ήταν "προσωρινή" και άρα δεν ήταν απαραίτητη η σχετική άδεια!

Αρκετά κ. Κορτζίδη, δεν πείθεις. Επιτέλους παραιτήσου. Είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις.

Σχετική ανάρτηση:
Λούφαξε ο δήμαρχος






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου