19 Μαΐου 2014

Σγουρό και Καμίνη στηρίζει στον β' γύρο η ΝΔ

Δεν ζητούν ψήφο για την ανατροπή της κυβέρνησης

Όπως ήταν αναμενόμενο, τ
ην απόφαση της ΝΔ να στηρίξει, στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την προσεχή Κυριακή, τον Γιάννη Σγουρό για την Περιφέρεια Αττικής και τον Γιώργο Καμίνη για τον Δήμο Αθηναίων, ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σε δηλώσεις του τόσο στο Mega όσο και στον ΣΚΑΪ.

«Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι δυνατό να στηρίξουμε εκείνους που ζητούν ψήφο για την ανατροπή της κυβέρνησης, οπότε φυσικά στηρίζουμε τον κ. Καμίνη στην Αθήνα και τον κ. Σγουρό στην περιφέρεια Αττικής», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τόνισε δε πως ζητούμενο για την κυβέρνηση είναι «να διατηρηθεί η σταθερότητα» και «να συνεχίσουμε την πορεία για έξοδο από την κρίση». 

Σημειώνεται ότι χθες, την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο ανεξάρτητος Γιάννης Σγουρός έλαβε για την Περιφέρεια Αττικής ποσοστό 22,10%, έναντι του 23,80% της Ρένας Δούρου, που υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης ο ανεξάρτητος Γιώργος Καμίνης για τον Δήμο Αθηναίων, έλαβε ένα ποσοστό της τάξεως του 21,06%, έναντι 20,00% του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου