29 Μαΐου 2015

Αριστερή πτέρυγα: Να προετοιμάσει τον ελληνικό λαό η κυβέρνηση...

"Να προετοιμάσει τον ελληνικό λαό η κυβέρνηση και να ενισχύσει το αγωνιστικό του φρόνημα για την περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή τις επόμενες ημέρες μια συμφωνία συμβατή με το πρόγραμμά της και τις ταυτοτικές αξίες της Αριστεράς" προτείνει η αριστερή πτέρυγα του Σύριζα με δημοσίευμα, χθες βράδυ, στο iskra.gr (ιστότοπος που εκφράζει τις απόψεις του Παν. Λαφαζάνη). Το σχετικό απόσπασμα έχει ως ακολούθως:

ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ

Οι λεγόμενοι «θεσμοί», που εφαρμόζουν εδώ και τέσσερις μήνες το εξουθενωτικό μαρτύριο της σταγόνας σε βάρος του ελληνικού λαού, έχουν καταστήσει πλέον σαφή τη στρατηγική τους στόχευση που δεν είναι άλλη από τον εξαναγκασμό της κυβέρνησης σε συνθηκολόγηση και αναδίπλωση από τις ριζοσπαστικές προγραμματικές δεσμεύσεις της.

Κύκλοι της Αριστεράς τόνιζαν ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποκύψει και θα αντισταθεί μέχρι τέλους για μια θετική διέξοδο στον τόπο.

Αυτή την ώρα η κυβέρνηση οφείλει να προετοιμαστεί σε βάθος, να προετοιμάσει τον ελληνικό λαό και να ενισχύσει το αγωνιστικό του φρόνημα για την περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή τις επόμενες ημέρες μια συμφωνία συμβατή με το πρόγραμμά της αλλά και τις ταυτοτικές αξίες της Αριστεράς.Η κυβέρνηση καλείται να εξετάσει, να επεξεργαστεί και να είναι σε θέση να εφαρμόσει κάθε δυνατή εναλλακτική λύση, προκειμένου να αποκρούσει αποτελεσματικά τα εκβιαστικά τελεσίγραφα των δανειστών.

Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σαφώς προσανατολισμένη σε μια κατεύθυνση αποτελεσματικής απάντησης στους εντεινόμενους εκβιασμούς. 

Πηγή: www.iskra.gr 28.05.2015 (το δημοσίευμα υπογράφει ο Νίκος Δημάκος) 
Περισσότερα στο: http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=20722:ewg-telesigrafo-dnt-ekt&catid=81:kivernisi&Itemid=198

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου