24 Φεβρουαρίου 2016

LG G5 με δυνατότητα επέκτασης του hardware

Η LG προσπαθεί να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό, όντας ο πρώτος μεγάλος κατασκευαστής κινητού τηλεφώνου με θέση επέκτασης στο κάτω μέρος του. Αυτή δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα αντικατάστασης της μπαταρίας, αλλά όχι μόνο. Η LG παρουσίασε στη Βαρκελώνη το νέο LG G5.

(Credit: welt.de)

Οι πρώτες επεκτάσεις που θα κυκλοφορήσουν θα είναι το LG Hi-Fi Plus και το LG Cam Plus. Το πρώτο είναι μια επέκταση ήχου, η οποία βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ήχου του G5 και έχει μάλιστα τη δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ευκρίνειας. Το δεύτερο αποτελεί μια επέκταση της κάμερας, στόχος της οποίας είναι να την χρησιμοποιεί κάνεις με το ένα χέρι και με φυσικά κουμπιά. Δεν προσθέτει κάποιον νέο φακό, ωστόσο περιλαμβάνει τη δική του μπαταρία, η οδοποιία επεκτείνει τη διάρκεια χρήσης του G5.


Η LG παρουσίασε επίσης στη Βαρκελώνη γυαλιά εικονικής πραγματικότητας, τα οποία διαθέτουν δική τους οθόνη και συνδέονται ενσύρματα με το LG G5. Είναι σημαντικά μικρότερα από αυτά που προσφέρουν οι ανταγωνιστές, ενώ με 118 γρ. βάρος είναι επίσης ελαφρύτερο. Κατά τη διάρκεια μιας πρώτης δοκιμής ήταν εμφανές και ενοχλητικό το φως του περιβάλλοντα χώρου, το οποίο δεν εμποδίζεται, λόγω της μινιμαλιστικής κατασκευής των γυαλιών. Οι Κορεάτες κατασκευαστές επέδειξαν επίσης ένα σφαιρικό ρομπότ με ενσωματωμένη κάμερα, το οποίο ελέγχεται από το κινητό.



Πηγή (ελληνογερμανικό κείμενο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου