14 Ιουλίου 2017

Επίθεση Νίκου Καρανίκα σε Διονύση Σαββόπουλο

Ο Νίκος Καρανίκας, σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, παρά το ...βεβαρυμένο πρόγραμμά του στον στρατηγικό σχεδιασμό του πρωθυπουργικού γραφείου, βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει, με ανάρτησή του στο facebook, την μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» με τον Διονύση Σαββόπουλο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο.

Ο Νίκος Καρανίκας, ανακατεύντας με "μαεστρία" τη βαρβαρότητα, την κλοπή, την φοροδιαφυγή, με τους γκέι, το ναζισμό, τη θρησκεία και ό,τι άλλο έτυχε να περάσει εκείνη τη στιγμή από το μυαλό του, τελικά επιτέθηκε προσωπικά στον Σαββόπουλο, αποκαλώντας τον κλέφτη τραγουδιών, καθώς και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 


Να σημειωθεί ότι σκοπός της συναυλίας ήταν "η συνεισφορά μας σε τρόφιμα για τους συνάνθρωπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται στα δύσκολα χρόνια που περνάμε" όπως ανέφεραν οι οργανωτές της.


Η ανάρτηση Καρανίκα στο facebook:


Ένα σχετικό με την ανάρτηση Καρανίκα σχόλιο του  Άδωνη Γεωργιάδη στο twitter:

Άδωνις Γεωργιάδης@AdonisGeorgiadi
Τόσο μίσος και συμπλέγματα κατωτερότητας που βγάζουν αυτοί οι άνθρωποι που μας κυβερνούν είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Σημειώνεται ότι η ανάρτηση Καρανίκα μετά από κάποιες ώρες κατέβηκε από το προφίλ του πρωθυπουργικού συμβούλου, για να ανέβει ξανά στη συνέχεια. Ο ίδιος αναφέρει: 
Θα το κατεβάζουν, θα ανεβαίνει. Η αναπαραγωγή τους εχει τρελάνει
''όλοι μαζί μπορούμε''... 

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Καρανίκας διορίστηκε στη θέση του "ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού" στο τέλος Φεβρουαρίου του 2016 (ΦΕΚ 102/26.2.2016). 

Πηγή: Στοιχεία από protothema.grfacebook, twitter







yle="text-align: center;">

1 σχόλιο:

  1. Νέα επίθεση, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, εξαπέλυσε την Κυριακή ο «σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού» του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, στον Διονύση Σαββόπουλο για τη συναυλία του στο Καλλιμάρμαρο. Στην νέα ανάρτησή του εκτός από τη ΝΔ τα βάζει και με «κάτι αριστερούς της γενιάς του '60 που μάθανε να γλεντάνε στις ταβέρνες και τις παρέες με τραγούδια του Σαββόπουλου», ενώ επιτέθηκε εκ νέου στον γνωστό καλλιτέχνη γράφοντας πως «σε αυτήν την υποκρισία και την δημαγωγία διασκεδαστής ήταν ο Σαββόπουλος Αμοράλ»... Αυτά και άλλα παρόμοια από τον «σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού» του πρωθυπουργού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή