14 Μαΐου 2019

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 14.5.2019

Στο πρώτο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, με τίτλο «Η δύναμη των Ελλήνων», μεταξύ των σπουδαίων Ελλήνων και ο θείος του Αλέξη Τσίπρα, ο Ηρακλής Τσίπρας! Φυσικά αυτό μόνο στο σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην "Καθημερινή".

Σημειώσεις: 

Το τηλεοπτικό σποτ: Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (10.5.2019), δημοσιεύθηκε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, με τίτλο «η δύναμη των Ελλήνων» με σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά και στιγμιότυπα με τον Αλέξη Τσίπρα που κυριαρχούν στο τέλος. Μεταξύ των σπουδαίων Ελλήνων το σποτ παρουσίαζε και τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά (!) μια γκάφα που στη συνέχεια «μαζεύτηκε» με συνοπτικές διαδικασίες, αλλά ακόμα κυκλοφορεί στα social media και το αρχικό.

Ο θείος Ηρακλής: Το 1970, στα χρόνια της χούντας, 
ιδρύθηκε η τεχνική εταιρεία «Ηρακλής ΑΕΤΕ» της οικογένειας Τσίπρα, η οποία, σύμφωνα με τις "κακές γλώσσες", έκανε «χρυσές δουλειές» με το καθεστώς της δικτατορίας. Πρόεδρος της τεχνικής εταιρείας ήταν ο πατέρας του πρωθυπουργού, Παύλος Τσίπρας, και διευθύνων σύμβουλος ο αδελφός του, Ηρακλής Τσίπρας. Ο θείος του πρωθυπουργού Ηρακλής Τσίπρας, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, συμμετείχε και στην αντιστασιακή οργάνωση «ΔΕΚΑ» Κρήτης με δράση κατά της χούντας. Σχετική ανάρτηση: Οι δουλειές της οικογένειας Τσίπρα στα χρόνια της χούντας






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου