7 Φεβρουαρίου 2023

Σε Σκίτσα τα Χιόνια που μας έφερε η «Μπάρμπαρα»!

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» επελαύνει ήδη από την Κυριακή στη χώρα μας με χιονοπτώσεις, όχι μόνο στα ορεινά αλλά και στα πεδινά, που 
κατά διαστήματα είναι πυκνές. Με συνέπεια να κλείσουν δρόμοι, καταστήματα και σχολεία, να ισχύσει τηλεργασία στο Δημόσιο και σε πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις. Εδώ σε 10 σκίτσα:

Επάνω αριστερά ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτιάχνει το δικό του χιονάνθρωπο, βέβαια με τον κατάλληλο εξοπλισμό! Σκίτσο του Τάσου Αναστασίου στην Αυγή.

Ψυχραιμία παιδιά, υπάρχει σχέδιο! Η πολιτική προστασία, για την εξέλιξη της «Μπάρμπαρα», ... θα φέρνει τα μηνύματα του 112 στην πόρτα μας, με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους! Σκίτσο του Ιάκωβου Βάη στο Ριζοσπάστη:

Μα πια επιτέλους είναι αυτή η «Μπάρμπαρα» που ... στέλνει μηνύματα! Σκίτσο του Θοδωρή Μακρή από το "Θοδωρής Μακρής @Theodore_Makris":

Κλείσανε τα πάντα! "Ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το κλείνουμε!" φαίνεται να λέει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου στο tvxs.gr:

Και το "Επιτελικό Κράτος" κλειστόν! Εξαιτίας της «Μπάρμπαρα»! Σκίτσο του Πέτρου Τσιολάκη από το "Πέτρος Τσιολάκης @petrostsiolakis":

Δεν μπορούσε να λείψει και η τηλεοπτική τρομοκρατία: "Θα θαφτούμε σε δυο πόντους χιόνι! Αναλάβατε την ατομική σας ευθύνη! Σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου στο "Yiannis Dermentzoglou @yianderm". "Τον κακό σας τον καιρό...¨σχολιάζει ο σκιτσογράφος:

Αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑ από τη "ζεστή" Βουλή, ενώ η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» είναι σε εξέλιξη! Σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου στα "Νέα":

Μπορεί να απέχει από την Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, έστειλε όμως στη θέση του την «Μπάρμπαρα»! Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή":

Εντωμεταξύ ο Αλέξης Τσίπρας βάζει σε ψηφοφορία στο κόμμα του τρεις προτάσεις: Πόλεμο με τη Δεξιά, Πόλεμο με το ΠΑΣΟΚ ή Χιονοπόλεμο! Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στο protagon.gr:

Και τέλος, με αφορμή την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα», τα κόμματα θα μας υποσχεθούν "καλύτερες μέρες"! Σκίτσο του Soloup (Αντώνη Νικολόπουλου) στο Ποντίκι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου