3 Φεβρουαρίου 2023

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 3.2.2023

Στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος αφού έκανε λόγο για «αθλιότητα» της βουλευτού της ΝΔ, Αννας Καραμανλή, άρπαξε τη φωτογραφία που εκείνη έδειχνε και την τσαλάκωσε. Η ενέργειά του αυτή αποδοκιμάστηκε στη συνέχεια από τον Αλέξη Τσίπρα, γιατί παρέβη την αρχή του κόμματος "Καραμανλή δεν πειράζουμε"! Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην "Καθημερινή".

Και το σύντομο ρεπορτάζ:
Απαράδεκτη αντιπαράθεση στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τους δύο χειριστές του Φάντομ που έχασαν τη ζωή τους, η βουλευτής της ΝΔ, Αννα Καραμανλή, ανέφερε: «Πάλι καλά που ο κ. Τσίπρας κράτησε ενός λεπτού σιγή χθες στην ομιλία του στο Περιστέρι». Και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου χειριστή αυτός πήγε χαμογελαστός στο θέατρο Παλλάς, δείχνοντας σχετική φωτογραφία.
Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος έκανε λόγο για «αθλιότητα» της κ. Καραμανλή και άρπαξε τη φωτογραφία, τσαλακώνοντάς τη. «Τι θέλουν να πουν, ότι δεν σεβόμαστε τον θάνατο των πιλότων; Τα δέχομαι όλα στον διάλογο, εκτός από την αμφισβήτηση του πατριωτισμού του ΣΥΡΙΖΑ» είπε.
Σχολιάζοντας, η ΝΔ έκανε λόγο για "ακραία σεξιστική επίθεση Βαρεμένου σε Α. Καραμανλή" και ο ΣΥΡΙΖΑ για "απαράδεκτη αντίδραση σε μια απαράδεκτη πρόκληση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου