26 Φεβρουαρίου 2023

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 26.2.2023

Ο Αλ. Τσίπρας "ξηλώνει" τον Παύλο Πολάκη.
Στο σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου για το "Ελλάδα24" ο Αλ. Τσίπρας και οι στενοί του συνεργάτες (με ενδυμασία Πολάκη - Αποκριές είναι) του λένε: «Φύγε, δεν ταιριάζεις με το γκρουπ "οι δημοκράτες"»! 

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προαναγγέλλει την απομάκρυνση του Παύλου Πολάκη από τη θέση του Τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ και την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.
 Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τη θέση του Παύλου Πολάκη ως Τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Την ερχόμενη Τρίτη 28/2 θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος σε διευρυμένη σύνθεση, όπου ο Πρόεδρος θα ζητήσει τη παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος».
Είχε προηγηθεί η προκλητική ανάρτηση του Πολάκη για προγραφές 13 δικαστών, 15 δημοσιογράφων, τεσσάρων τραπεζιτών και του επικεφαλής της ΑΑΔΕ. «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς, δεν θα είναι αλλιώς την άλλη φορά» ανέφερε, Και είχε πάρει την απάντηση από "πηγές" του ΣΥΡΙΖΑ: "Προφανώς έχει αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου