19 Φεβρουαρίου 2023

Ισχύει ή όχι η υποψηφιότητα Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ;

Μετά τους αρχικούς λεονταρισμούς του, ότι δηλαδή "μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική του υποψηφιότητα", ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης επιχειρεί να ρίξει τους τόνους με νεότερη ανάρτησή του, αφού προηγουμένως κύκλοι της Κουμουνδούρου σχολίασαν ότι «η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική». Πιο συγκεκριμένα:

Νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ο Παύλος Πολάκης με μια οργισμένη ανάρτησή του στο facebook για το γεγονός ότι το όνομα του Μιχάλη Χαιρετάκη δεν συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο με τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά, "προειδοποιούσε" ότι "μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα".

Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανια.
Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα .
Εγω φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή καποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!
Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεια και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές της Κουμουνδούρου σχολίασαν πως οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος. Σημειώναν επίσης πως "η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και πως όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά".

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Σε νέα ανάρτησή του 
στο facebook, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, αφού υπογραμμίζει πως «η συλλογική απόφαση στην πολιτική γραμματεια περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανια» αρκείται στο να αναφέρει ότι «όλα θα λυθούν και θα αποφασιστούν στα όργανα του κόμματος», χωρίς να κάνει κανένα λόγο για το κατά πόσο μέχρι τότε ισχύει ή όχι η δική του υποψηφιότητα.

Παυλος Πολακης
Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ:
Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεια περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανια!!
Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια.
Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθουν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος.
Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων ,γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!

Σχόλιο

Είναι ίσως η ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ να απαλλαγεί από τον ενοχλητικό και "αψύ" Παύλο Πολάκη και μάλιστα με δικιά του πρωτοβουλία! Θα την εκμεταλλευτεί;

Εξάλλου είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποβλέπει σε μια συνεργασία των "προοδευτικών" δυνάμεων για τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις πρώτες, με απλή αναλογική, εκλογές. Όμως ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για «πολακισμό». Έχει λοιπόν την ευκαιρία να του αποδείξει εμπράκτως ότι η κατηγορία αυτή δεν ευσταθεί! Θα το κάνει;

afirimeno.com
με στοιχεία από το facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου