11 Σεπτεμβρίου 2016

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας κόβει κορδέλες!

«Εγκαινιάζω με μεγάλη χαρά το περίπτερο της ρωσικής αποστολής» ανέφερε χθες, στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κόβοντας την κορδέλα μαζί με τον αναληρωτή πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αρκάντι Ντβόρκοβιτς, στο περίπτερο της ρωσικής αποστολής (φωτογραφία επάνω αριστερά). Πράγματι, η χαρά του ήταν ολοφάνερη στο προσωπό του.

Πήρε φόρα στα μέσα Ιουλίου εγκαινιάζοντας το νοσοκομείο της Σαντορίνης, και έκτοτε τίποτα δεν τον σταματά. Λίγο τον ενδιαφέρει εάν τα έργα που εγκαινιάζει έχουν ολοκληρωθεί ή εαν είχαν ξεκινήσει χρόνια πριν από άλλες κυβερνήσεις και ενδεχομένως έχουν ξαναγίνει εγκαίνια στο ίδιο έργο. Η προβολή μετράει! Σημειώνεται ότι η κατασκευή του νοσοκομείου στο νησί είχε ολοκληρωθεί από το ...2011.

Ακολούθησαν προς το τέλος Ιουλίου τα εγκαίνια του νεόυ αεροδρομίου στην Πάρο. Εκεί που η μόνη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στο έργο ήταν να κόψει την κορδέλα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε τότε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ, Γ. Βρούτσης, τονίζοντας ότι στην ολοκλήρωση του έργου «συνέβαλαν διαχρονικά οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η Δημοτική Αρχή, η ιδιωτική πρωτοβουλία (AEGEAN) και ο Παριανός λαός από το υστέρημα του».

Στις αρχές Σεπτέμβρη ο πρωθυπουργός έκοψε την κορδέλα σε τμήμα της Ολυμπίας οδού. Συγκεκριμένα εγκαινίασε το τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου -Πατρών, από την Αρχαία Κόρινθο ως το Κιάτο και την σήραγγα στο Δερβένι.

Μάλιστα εκεί, 
στα εγκαίνια τμήματος της Ολυμπίας οδού, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι τα 2/3 της είσπραξης από τις ραδιοτηλεοπτικές άδειες θα τα προσφέρει η κυβέρνηση σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες! Και τα επικοινωνιακά παιχνίδια σίγουρα θα έχουν συνέχεια...

Takis Ant για το afirimeno.com

Σχετικές αναρτήσεις: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου