15 Ιουλίου 2016

Με Τσίπρα στην Σαντορίνη για εγκαίνια Νοσοκομείου

Αφηρημένα ...Σχόλια 
Στη Σαντορίνη βρέθηκε την Πέμπτη το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας και εγκαινίασε το νοσοκομείο του νησιού, η κατασκευή του οποίου έχει ολοκληρωθεί από το ...2011. Ο πρωθυπουργός ήταν ευδιάθετος και η επίσκεψή του τα είχε όλα, πέρα φυσικά από το τυπικό κόψιμο της κόκκινης κορδέλας.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνομίλησε με τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τους τοπικούς άρχοντες του νησιού, όπως και με απλούς πολίτες που πήγαν ως εκεί για να τον συναντήσουν. Φωτογραφήθηκε μαζί τους. 


Στα εγκαίνια παρεβρέθηκαν ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος, η διοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Όλγα Ιορδανίδου, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Μανιός και Ν. Συρμαλένιος... Κατακαλόκαιρο, τι πιο ωραίο από ένα ταξίδι με καλή παρέα στη Σαντορίνη!

Υποσχέθηκε ο κ. Τσίπρας ότι μέχρι τέλος του έτους θα έχει εξοπλιστεί πλήρως από γιατρούς και προσωπικό, υποσχέσεις όπως τόσες άλλες...

Δεν παρέλειψε ο πρωθυπουργός να γίνει και καυστικός για τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όταν, αναφερόμενος στα προηγούμενα εγκαίνια, εκείνα του 2011 (δίχως, ωστόσο, να λειτουργήσει το νοσοκομείο μέχρι σήμερα), είπε: «όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει». 

Και η αλήθεια έλαμψε! Η Ομίχλη, που είχε σκεπάσει το νησί της Σαντορίνης, διαλύθηκε! 


meteo.gr - Ο καιρός ‏@meteogr
Ομίχλη μεταφοράς σήμερα στις νότιες Κυκλάδες, εικόνα από Σαντορίνη πριν λίγο της Konstantina Zoitou!

Πηγές: Με στοιχεία από news.in.gr, topontiki.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου