29 Ιουλίου 2016

Αεροδρόμιο Πάρου: Η μόνη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στο έργο ήταν να κόψει την κορδέλα

Για αλλοίωση της αλήθειας και προσβολή των κατοίκων της Πάρου έκανε λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γ. Βρούτσης, απαντώντας στις χθεσινές αιτιάσεις κυβερνητικών κύκλων κατά προηγούμενων κυβερνήσεων σχετικά με το νέο αεροδρόμιο του νησιού.

Εν όψει της σημερινής τελετής εγκαινίων του αερολιμένα, παρουσία του Αλ. Τσίπρα, κύκλοι του Μαξίμου δήλωναν χθες ότι «το νέο διεθνές αεροδρόμιο της Πάρου τέθηκε σε λειτουργία χάρη στις δυναμικές και συντονισμένες ενέργειες της κυβέρνησης», ενώ καταλόγιζαν στις προηγούμενες κυβερνήσεις ολιγωρία για το έργο και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. «Η ολιγωρία των προηγούμενων κυβερνήσεων και η κατασπατάληση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από τα δημόσια ταμεία με ανολοκλήρωτο το έργο κατασκευής διάδρομου του νέου αεροδρομίου της Πάρου, παρέμεινε μέχρι και την ανάληψη της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ στις 20/1/2015», ανέφεραν. 

Στις φωτογραφίες, πάνω και κάτω, το νέο αεροδρόμιο της Πάρου όπως ήταν τον Μάιο του 2015, όταν έτυχε να πετάξω πάνω από αυτό.

Με δήλωσή του ο κ. Βρούτσης χαρακτήρισε «προκλητικές» και «θρασύτατες» τις παραπάνω δηλώσεις, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «επιχειρεί να οικειοποιηθεί ένα έργο εθνικής σημασίας, στο οποίο η συμμετοχή του ήταν μόνο να ‘κόψει’ την κορδέλα».

Τόνισε ακόμη ότι στην ολοκλήρωση του έργου «συνέβαλαν διαχρονικά οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, η Δημοτική Αρχή, η ιδιωτική πρωτοβουλία (AEGEAN) και ο Παριανός λαός από το υστέρημα του».

«Αυτό το εθνικής σημασίας έργο, που πλήρωσε από το υστέρημα του ο Έλληνας φορολογούμενος και που χρειάστηκαν χρόνια για την υλοποίηση του, ήρθε να αμαυρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας μικροψυχία, παραχαράσσοντας την ιστορία, αλλοιώνοντας την αλήθεια και προσβάλλοντας τον παριανό λαό», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ..

«Ελπίζω ο κ. Τσίπρας, ως οφείλει, να αποκαταστήσει την ιστορική αλήθεια και να λειτουργήσει με το θεσμικό του ρόλο ενωτικά, ως Πρωθυπουργός και όχι ως κομματάρχης, για ένα έργο εξαιρετικά σημαντικό και για την Ελλάδα και για την Πάρο», πρόσθεσε. 

Πηγή: www.naftemporiki.gr 
Φωτογραφίες: 
Πρώτη επανώ αριστερά: EUROKINISSI/PANORAMA PRESS/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Δεύτερη και τρίτη φωτογταφία στη μέση: Takis Ant, λήψη Μάϊος του 2015 

Σχετικές αναρτήσεις:
Διακοπές στην Πάρο για την Κυβέρνηση;
Φωτογραφίες από τον Αέρα: Από τα Μέγαρα στην Πάρο

1 σχόλιο:

  1. Αυτές οι δυο τελευταίες φωτογραφίες -του Μάη 2015- είναι ντοκουμέντο! Άρα οι Συριζαίοι δεν έχουν κάνει τίποτα! Προς τι τα πανηγύρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή