2 Ιουλίου 2017

Οι κατά Πολάκη κατακτητές του Διαστήματος!

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας  Παύλος Πολάκης, παρουσιάζει σε μια ασύλληπτη ανάρτηση τους ... κατακτητές του Διαστήματος! 

Προκείται για τους Πάνο Καμμένο και Νίκο Παππά!  

Παράλληλα, στο στόχαστρο του υπουργού
Υγείας βρίσκονται αυτή τη φορά οι ... "φιλελέδες και συνοδοιπόροι" του προέδρου της Νέας Δημοκρατίσς, Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Δεν διστάζει να τους απειλήσει μάλιστα ότι θα τους κάνει "όχι Κολομβία" αλλά ..."Σοβιετία"! Και αυτό μαζί με τους "Βλαντιμηρ ιλιτς καμενωφ και Ιωσηφ βησσαριονοβιτς παππωφ"! 


Το "όχι Κολομβία" του Πολάκη προφανώς είναι απάντηση στη χθεσινή αναφορά του Ευ. Βενιζέλου ότι "μετατρέπουν τη χώρα σε Κολομβία". Συγκεκριμένα, στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μεταξύ άλλων, είπε: 

«Η κυβέρνηση εξευτελίζει πλέον ανοικτά τους θεσμούς και απαξιώνει με απύθμενο θράσος τη Δικαιοσύνη όταν αυτή δεν αποφασίζει κατά τις επιθυμίες των κυβερνώντων. Ο ζόφος των εκβιασμών, της χειραγώγησης της δικαιοσύνης, των συγκρουόμενων μηχανισμών του βαθέως κράτους, της σύγκρουσης συμμοριών, της διάχυτης βίας, του οργανωμένου εγκλήματος, τείνουν να μετατρέψουν τη χώρα σε Κολομβία, με υπόκρουση δήθεν ριζοσπαστικών και εθνικολαϊκιστικών επιχειρημάτων. Οι καταστάσεις είναι πλέον οπερετικές», υπογράμμισε ο Ευ. Βενιζέλος. 

Η λεζάντα της φωτογραφίας στην ανάρτηση Πολάκη: 
Όχι κολομβια ,ΣΟΒΙΕΤΙΑ θα σας κάνουμε φιλελεδες και συνοδοιπόροι του Κυριακου !!!! — μαζί μεΒλαντιμηρ ιλιτς καμενωφ και Ιωσηφ βησσαριονοβιτς παππωφ

Εμείς θα παρατηρήσουμε μόνο ότι αυτές τις μέρες η θερμοκρασία ξεπερνά τους 40 βαθμούς... και ο καύσωνας τρελένει! 

Ετσι υπήρξε και συνέχεια: 

Σε νεότερη ανάρτησή του, και πάλι στο facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας  Παύλος Πολάκης, στρεφόμενος κατά του Ευ. Βενιζέλου (αφού παραθέτει και ένα σύνδεσμο με τη "φωτογραφία" του), αναφέρει:

Πλήρωσε τα νοσηλεία του πατέρα σου και της πεθεράς σου στο Ντυνάν ,κάνε χαρακίρι για αυτά που έκανες με το PSI την Αγροτικη Τραπεζα και το Λαυρεντιάδη και ΜΕΤΑ θα ξαναπείς "σχέδιο " για το κέντρο ,για τη χώρα ,για τον πλανήτη για το γαλαξία !!! 
Άντε σαλπαρισμενε ,έχεις και "αποψαρα " και πρέπει να την πεις κιόλας .Τελειωσατε ανεπιστρεπτί και δια παντός .Αει κρύψου σε καμία τρύπα !!! 

Υστερα από όλα αυτά ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τον υπουργό της Υγείας.

afirimeno.com

Σχετική ανάρτηση:
Η επιτυχής εκτόξευση του Hellas Sat 3 και οι ατυχείς δηλώσεις του κ. Παππά

Και κάποιες από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις μας σχετικά με τον Πολάκη: 







yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου