9 Ιουλίου 2017

H εξάρτηση της κυβέρνησης από τα καμώματα του Καμμένου

Ένα μικρό περιστατικό. 
H απόλυτη εξάρτηση της κυβέρνησης από τις πράξεις και τα καμώματα του Καμμένου, όπως την περιγράφει μετο δικό της τρόπο η Τασία Χριστοδουλοπούλου, με βάση ένα δημοσίευμα του "ΒΗΜΑτοδότη" που γράφει:

Η Τασία, ο Νικήτας και ο Καμμένος 

"Η σκηνή που θα σας περιγράψω έλαβε χώρα στους διαδρόμους της Βουλής, έξω από το Εντευκτήριο βουλευτών, όπου συνήθως το χρησιμοποιούν για έξοδο από το Κοινοβούλιο τα μέλη του Προεδρείου της Βουλής. Και πάντοτε το χρησιμοποιούν (προφανώς για να αποφεύγουν κάμερες και τηλεοράσεις) δύο εκ των αντιπροέδρων, η Τασία Χριστοδουλοπούλου (φωτογραφία) και ο Νικήτας Κακλαμάνης. Ετσι δεν είναι ασυνήθιστο να συναντηθούν και να έχουν μια χαλαρή συζήτηση, μακριά από κομματικές γραμμές και ιδεοληψίες. Προχθές, λοιπόν, όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναγκάστηκε να «πεταχτεί» έως τη Βουλή για να στηρίξει τον εκλεκτό των ΑΝΕΛ στη νέα θέση αντιπροέδρου Δ. Καμμένο (τη στιγμή που η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ φαινόταν απρόθυμη να κάνει κάτι τέτοιο) υπήρξε συνάντηση των δύο αντιπροέδρων. Και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος (θα σας τον θέσω... αυτολογοκριμένο γιατί ειπώθηκαν φράσεις που τις απαγορεύει ο νόμος περί Τύπου και περιέχουν έννοιες σαφώς ακατάλληλες για ανηλίκους)...

- Τι γίνεται Τασία, τι κάνετε με τον Καμμένο; Ρώτησε με εύθυμη διάθεση (και... ντύσιμο - με το πουκάμισο έξω) ο Νικήτας Κακλαμάνης όταν τη συνάντησε. Και αυτή απάντησε:

- Τι να σου πω, Νικήτα μου, μας ζητούν για τον Καμμένο να δώσουμε... (λέει μια λέξη αυστηρώς ακατάλληλη) και το δίνουμε. Μα ζητούν να δώσουμε... (άλλη λέξη ακατάλληλη) και το δίνουμε κι αυτό... 

Τσίπρας ο "πυρίμαχος", με δυο Καμμένους δίπλα του. Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην Καθημερινή

Για όσους δεν κατάλαβαν (σόρι, δεν μπορώ να σας πω τις λέξεις που χρησιμοποίησε η Τασία), το Μαξίμου, η κυβέρνηση, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η... Τασία (που είναι και πρόεδρος στη νευραλγική Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας) είναι πλήρως εξαρτημένοι από τις πράξεις και τα καμώματα του Καμμένου. Διότι εάν δεν κάνουν ό,τι τους ζητήσει τότε χάθηκαν και αυτοί και ο Καμμένος μαζί τους". 

Πηγή: tovima.gr


yle="text-align: center;">

1 σχόλιο:

  1. Μα έτσι είναι. Η εθνολαϊκιστική αριστερά εξαρτάται από την ενθνικολαϊκιστική δεξιά! Είναι τόσο πολύ κοντά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή