4 Μαρτίου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 4.3.2021

«The Crown»: Πώς αντέδρασαν στη δραματική σειρά του Netflix, η «Νταϊάνα» και η «Θάτσερ» στα σχόλια του πρίγκιπα Χάρι.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, στην προσπάθειά της να "κάνει πνεύμα" μπερδεύει τα μέτρα με τα χιλιόμετρα!

«The Crown»: Αντιδράσεις στα σχόλια του πρίγκιπα Χάρι

Τζίλιαν Άντερσον (Θάτσερ) και Έμμα Κόριν (Νταϊάνα) αναφέρθηκαν στα σχόλια του πρίγκιπα Χάρι για τη δραματική σειρά του Netflix, η οποία απέσπασε τέσσερις Χρυσές Σφαίρες στη φετινή τελετή απονομής.

Ο πρίγκιπας Χάρι χαρακτήρισε τη σειρά μια ματιά μυθοπλασίας στη βασιλική οικογένεια, παρ’ όλο που αναγνώρισε ότι το «The Crown» «βασίζεται στην αλήθεια» και ότι προσφέρει «μια αδρή ιδέα για τον τρόπο ζωής, για τις πιέσεις του να θέτεις τα καθήκοντα και τον ρόλο πάνω από την οικογένεια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκύψει από αυτό».


Μετά τη βράβευσή της για την ερμηνεία της ως Μάργκαρετ Θάτσερ, η 52χρονη ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον ρωτήθηκε για την ειλικρινή αντίδραση του Χάρι όσον αφορά το «The Crown», λέγοντας σε δημοσιογράφους στην εικονική αίθουσα Τύπου, «Θα έλεγα ότι ο Χάρι είναι αρκετά καλά καταρτισμένος για να κρίνει τι είναι γεγονός ή μυθοπλασία και ήταν ευχάριστο που άκουσα ότι κατάλαβε τι προσπαθεί να κάνει ο Πίτερ Μόργκαν στο "The Crown"».

Η συμπρωταγωνίστρια της Άντερσον, Έμμα Κόριν, η οποία κέρδισε, επίσης, Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα αναφέρθηκε στα σχόλια του πρίγκιπα Χάρι. «Η εκδοχή του Πίτερ Μόργκαν είναι μυθοπλασία και φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση από την πραγματική βασιλική οικογένεια. Αλλά από την άλλη προφανώς οι χαρακτήρες βασίζονται σε πραγματικούς ανθρώπους», είπε στους δημοσιογράφους. «Είδα τη συνέντευξη που έδωσε στον Τζέιμς Κόρντεν. Με συγκίνησε απίστευτα αυτό που είπε και δεν ξέρω τι θα του έλεγα. Αλλά ο τρόπος που μίλησε γι' αυτό και το γεγονός, ότι παρακολούθησε τη σειρά... Με συγκίνησε πολύ το γεγονός ότι το κατάφερε!» είπε η 25χρονη Αγγλίδα ηθοποιός Έμμα Κόριν.

Πηγή: naftemporiki.gr

Μπέρδεψε τα μέτρα με τα χιλιόμετρα!

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, βουευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης στην κυβέρνηση Τσίπρα, στην προσπάθειά της να "κάνει πνεύμα" μπέρδεψε τα μέτρα με τα χιλιόμετρα! 

Η ανάρτησή της στο twitter και ένα σχόλιο:

silas serafim @silaserafim
Μη δουν στον συριζα ανθρωπο, να μπερδευει τα 2km με τα 2.000km, αμεσως να τον κανουν υπουργο.

Πηγή: twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου