5 Μαρτίου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 5.3.2021

Δεκάδες κροκόδειλοι το έσκασαν από φάρμα εκτροφής στην Νότια Αφρική.
Είναι πλέον ελεύθερη να εκφράσει τη δική της άποψη δήλωσε η δούκισσα του Σάσεξ της Βρετανίας, Μέγκαν Μαρκλ.
Ανεβάζει σε φωτογραφία την Κνωσό και του γράφουν: Κουράγιο, ελπίζω να σταματήσουν οι σεισμοί!

Δεκάδες κροκόδειλοι το έσκασαν από φάρμα εκτροφής

Ένας άγνωστος αριθμός μικρών κροκοδείλων του Νείλου δραπέτευσε, 
μέσω σπασμένου φράχτη, από ένα αγρόκτημα αναπαραγωγής στην επαρχία του Δυτικού Ακρωτηρίου της Νότιας Αφρικής και έφτασαν στον ποταμό Μπρι. Έχουν πιαστεί 26 ερπετά, αλλά δεν είναι γνωστό πόσα ακόμη κυκλοφορούν ελεύθερα. 


Οι κάτοικοι ειδοποιήθηκαν από τις αρχές να προσέχουν και να μην τους πλησιάσουν.

Οι μικροί κροκόδειλοι, που πιστεύεται ότι έχουν μήκος έως 1,5 μέτρο, διέφυγαν την Τετάρτη 3 Μαρτίου. Η εκτροφή τους γίνεται κυρίως για δερμάτινα προϊόντα και οι κροκόδειλοι του γλυκού νερού έχουν μέσο μήκος 5 μέτρων, με τα ενήλικα αρσενικά να ζυγίζουν περισσότερο από μισό τόνο.

Πηγή: naftemporiki.gr

Μέγκαν Μαρκλ: Είμαι πλέον ελεύθερη να εκφράσω τη δική μου άποψη

Η 
39χρονη δούκισσα του Σάσεξ της Βρετανίας, Μέγκαν Μαρκλ, δήλωσε ότι έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι, η οποία θα μεταδοθεί την Κυριακή, καθώς είναι πλέον ελεύθερη να εκφράσει τη δική της άποψη τώρα που η ίδια και ο  36χρονος σύζυγος της, πρίγκιπας Χάρι, αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. 


«Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις δικές επιλογές», δήλωσε η Μέγκαν στη Γουίνφρι σε απόσπασμα της συνέντευξης που δημοσιοποίησε σήμερα Παρασκευή το CBS. «Είναι πραγματικά απελευθερωτικό να μπορείς να έχεις το δικαίωμα και το προνόμιο με κάποιο τρόπο να μπορείς να λες “ναι”… να μπορείς απλά να κάνεις μια δική σου επιλογή και απλά να μπορείς να εκφράσεις την προσωπική σου άποψη» είπε η Μέγκαν.

Πηγές: kathimerini.gr , Reuters

Με αφορμή τους πρόσφατους ισχυρούς σεισμούς στην Ελασσόνα

Monte Christos @shawshanck
Ανεβάζει ο άλλος την Κνωσό και πάνε από κάτω και του γράφουν Κουράγιο, ελπίζω να σταματήσουν οι σεισμοί Δεν μπορώ άλλο, αλήθεια


Πηγή: twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου