24 Ιουλίου 2013

O Ian Clark πολύ "καυτός" για τους Suns - Ήττα με 91-77 στον τελικό για την ομάδα του Phoenix

Οι Phoenix Suns εξαρχής ήταν η πιο αδύναμη ομάδα στο παρκέ. Παρόλα αυτά κατάφερε να παραμείνει κοντά στους Warriors στο σκορ, μέχρι και το τελευταίο τέταρτο, όπου η ομάδα του Golden State πάτησε γκάζι και δεν τους άφησε καμία ελπίδα.

Ο Ian Clark (33 πόντοι, 7-10 τρίποντα) ήταν απλώς πολύ "καυτός" για τους Suns, οι οποίοι με τη σειρά τους βρέθηκαν γενικά σε κακή μέρα (43,9% Σουτ, 17 Λάθη) για να προβάλλουν οποιαδήποτε αντίσταση.

Από την πλευρά των Suns, ο Archie Goodwin (18 πόντοι, 3 Rebounds, 5-6 Ελεύθερες βολές) ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης από το Phoenix, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σχεδόν απών (2 πόντοι). Επίσης καλή απόδοση είχε και ο Marcus Morris (17 πόντοι σε 7-15 σουτ, 6 Rebounds).

Παρά την ήττα στον τελικό, οι Suns φεύγουν με μερικά θετικά μηνύματα από την καλοκαιρινή λίγκα:

Ο Archie Goodwin ήταν μία καταπληκτική επιλογή για το #29 του Draft και χρειάζεται δραστική βελτίωση μόνο στην άμυνά του στον παίκτη με μπάλα για να μπορεί να συνεισφέρει από τώρα κιόλας στην ομάδα. Μη ξεχνάμε εξάλλου ότι θα είναι μόλις 19 χρονών στην αρχή της σεζόν.

Ο Marcus Morris παρουσίασε πρόοδο και σε περίπτωση που βελτιώσει το % ευστοχίας του, θα μπορεί να εξελιχθεί σε έναν (πολύ) φτωχό Carmelo Anthony.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου