19 Ιουλίου 2013

Οι Suns περνούν στη φάση των 8, με 92-84 επί των Blazers

Οι Suns φαίνονται ασταμάτητοι στην καλοκαιρινή Λίγκα! Τόσο, που στο τέλος οι εκφωνητές αναγκάστηκαν να αναρωτηθούν αν πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης.

Με ένα καταπληκτικό δεύτερο τέταρτο (33-13) οι Suns πήραν κεφάλι στο σκορ και διατήρησαν ασφαλές προβάδισμα μέχρι τη λήξη. Παρά τις προσπάθειες των CJ McCollum (22 Πόντοι, 5 Ασίστ) και Will Burton (21 πόντοι, 8 rebounds), οι Suns είχαν πολυφωνία στην επίθεση, με 6 παίκτες να φθάνουν διψήφιο αριθμό πόντων (Markieff Morris, Archie Goodwin, PJ Tucker, Dionte Christmas, Diante Garrett και Chris Babb).

Σε καμία περίπτωση δεν ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις των Suns, οι οποίοι σούταραν με ποσοστό 48%. Η αστοχία των Blazers όμως (39%) και η τρίποντες απαντήσεις των Suns (42%) όποτε οι αντίπαλοί τους έκαναν οποιαδήποτε προσπάθεια να μειώσουν τη διαφορά, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας από την Arizona. 

Ο Archie Goodwin είχε μία κακή νύχτα (1-6 σουτ), αλλά η επιθετικότητά του τον οδήγησε 11 φορές στη γραμμή των ελεύθερων βολών, όπου ευστόχησε 7 φορές. Ο Markieff Morris ήταν ο καλύτερος παίκτης των Suns, καταφέρνοντας ένα double-double (15 πόντοι, 10 rebound). Ο PJ Tucker ήταν ως συνήθως ο πιο αποτελεσματικός παίκτης (5-6 σουτ, 6 rebound, 3 κλεψίματα). Ακόμη και ο Diante Garrett συνεισέφερε στη νίκη (14 πόντου, 3 ασίστ, σε μόλις 17 λεπτά). Απεναντείας ο Kendall Marshall δεν ήταν στη βραδιά του (0 πόντοι, 3 ασίστ, 3 λάθη).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου